Николета Лозанова предизвика смут в семейството на Тони Стораро

Близостта на Фики Стораро с Николета Лозанова бе приета на нож от Тони Стораро, който искал за сина си по-порядъчна жена. Откакто Фики и Ники се снимаха заедно във видеоклип, двамата били просто неразделни, писа HotArena.net. Дори се говори, че Фикрет бил хлътнал по бившата на Божинов и възнамерявал да я ухажва.

[caption id="attachment_341239" align="alignright" width="300"]Дори цигански род не иска Николета Лозанова за снаха Дори цигански род не иска Николета Лозанова за снаха[/caption]

"Фики не може да спре да мисли за Николета. Откакто я докосна и усети кожата й, той се влюби от пръв поглед. Непрекъснато й звъни и иска да се виждат. Засега тя много не му връзва, понеже е по-малък, а и от ромски произход, но нищо не се знае." - коментират запознати.

Тони Стораро обаче реагирал доста остро на увлечението на сина си. Той като цяло не харесвал Николета Лозанова, тъй като я смятал за доста лекомислена жена. Певецът искал синът му да има най-после сериозна връзка, а Ники изобщо не му се струвала подходяща, научи Kliuki.bg.

"Не искам синът ми да се занимава с такъв тип жени. Те търсят само пари и слава. Той трябва да си намери жена, която му подхожда, т.е. да бъде порядъчна и скромна, какъвто е самият той." - смята Тони Стораро.

За Николета Лозанова действително се изговори и изписа какво ли не, след като се разбра, че ще се развежда. Излязоха наяве доста от извънбрачните й връзки, в това число тези с Делян Пеевски и Николай Бареков. Дори се счита, че точно изневерите на Ники са накарали Валери да си тръгне, макар че и той не кръшна само веднъж и дваж.

Фики Стораро пък продължава да се заглежда само по какички. Преди време той си бе паднал по Дебора Иванова, която е набор 91, а сега харесва Николета Лозанова, която е 87-ми набор. Фикрет е твърде млад за тях, тъй като само преди 2 месеца и половина стана на 20 г.