Златка Димитрова изненада всички, като демонстрира нова голяма любов. Но този път става дума за женско приятелство, а не за нов мъж за Злати.

Въпреки че наскоро се завъртя и слухът, че Злати и половинката й Миро са се разделили, а той е избрал да бъде при семейството си, защото не обича плеймейтката, това явно е било само спекулация. Както пишат и от изданието за светски новости "Лайфстайл", още преди да пристигне в заведението за празненството си, докато се приготвяла в студиото за красота, получила огромен букет от половинката си по повод личния си празник. Злати наскоро имаше рожден ден.

[caption id="attachment_341265" align="alignright" width="300"]Злати Димитрова с ново приятелство на рождения си ден Злати Димитрова с ново приятелство на рождения си ден[/caption]

Но най-изненадващото за гостите на Злати било присъствието на актрисата Елен Колева на рождения ден на Златка Димитрова. Двете момичета не спирали да се смеят и да си приказват най-приятелски, това се сторило странно на всичките присъстващи на празненството на Злати. Дори журналистката Криси Патрашкова, която не пропуснала да уважи близката си Злати, също й припомнила, че с Елен Колева е добре да внимава, защото тя е доста противоречива личност и има леко фриволно поведение с мъжете.

[caption id="attachment_341264" align="alignleft" width="199"]Една година в повече, но не и видимо разбира се за Златка Една година в повече, но не и видимо, разбира се, за Златка Димитрова, все така привлича погледите върху себе си[/caption]

Но всъщност между двете момичета може би има много общи черти. Елен Колева и Златка Димитрова са винаги коментирани личности, забелязвани от мъжете, с много почитатели и още повече недоброжелатели. И двете все още не са семейни, въпреки че са имали много дълги връзки. Може би между тези определено темпераментни жени ще се получи едно истинско, дълго приятелство, и двете се считат за мъжки момичета, счита и екипът на Клюки.бг.

Желаем щастие и на двете, дано скоро усетят и радостта от семейния уют и любов, защото това е най-прекрасното в живота на човек!