Жана Бергендорф се срамува от семейството си и прави всичко възможно да не се разчуват подробности за него, но това се оказа неизбежно!

Очевидно славата е погълнало изцяло Жана Бергендорф, тъй като певицата крие упорито какво работи майка й. Колегите от "Уикенд" все пак успяха да разкрият с какво се изхранва жената, родила Жана. Всъщност възрастната дама била таксиметров шофьор и успявала да се издържа така от 15 години насам. Щерка й нямала проблем с това, докато не дошло участието й в X Factor и сполетялата я популярност след това.

[caption id="attachment_341276" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф сякаш се самозабрави и се срамува от собственото си семейство Жана Бергендорф сякаш се самозабрави и се срамува от собственото си семейство[/caption]

"Жана тотално се промени след участието си в шоуто. Преди тя се гордееше със семейството си и факта, че хората си изкарват честно прехраната. Откакто спечели X Factor обаче, тя сякаш се има за повече от всички други. Срамува се от работата на майка си, мислейки я за непрестижна." - разкрива източник на Kliuki.bg.

Чаровната Жана Бергендорф нарочно избягвала въпроси около семейството, от което произхожда. Майката на певицата била само със средно образование, което още повече карало щерка й да се срамува. Жана била категорична, че един ден детето й ще заема доста висок пост в българската държава, осигуряващ му висока заплата.

"Всеки родител иска неговото дете да бъде над всички и да успее в живота, но Жана е просто с болни амбиции. Това обаче не е изненада, защото само така се печели формат от типа на X Factor. Подобно риалити не може да бъде спечелено от неамбициозен човек." - казва още източникът ни.

Заради ангажиментите си с таксито, дамата, родила Жана Бергендорф, не можела да участва много активно в отглеждането на внука си. Таксиджиите са постоянно заети и доста от тях работят нощем, както е всеизвестно. Затова Жана оставяла сина си на грижите на домашна помощница.