Хубавата Елена чака дете, заради което е просто ная седмото небе. Става дума за Елена от предаването "Биг Брадър", която всички помним покрай любовната сага с нея, половинката й Миро и фризьора Мъро.

[caption id="attachment_341310" align="alignright" width="300"]eliеее Хубавата Елена е на седмото небе в момента[/caption]

Елена и Миро влязоха като женена двойка, вътре започнаха да излизат наяве неразбирателствата и проблемите им, после Елена се впечатли от чара на Мъро и пред очите на своята половинка започна да се целува и флиртува с него. Накрая Миро загуби жена си, а връзката на Елена и Мъро не продължи толкова много, но пък страшно много хора още я помнят.

[caption id="attachment_341311" align="alignleft" width="300"]Миро и Елена години наред историята им се помнеше Миро и Елена години наред историята им се помнеше[/caption]

Елена беше обвинявана от мнозина за жестокото отношение към мъжа си Миро, тя така и не пожела да се върне при него нито пък съжали особено за това, че цяла България видя как той ридае по нейна вина. След много години далеч от камерите, дребничката Елена отново се появи на големия екран, този път за да танцува с професионалистите в предаването на Нова ТВ - "Танцувай със звездите". Там участва не за дълго и не впечатли много в сравнение с конкурентите си.

Все пак да споменем, че Мъро, който плени Хубавата Елена, не блести с особена привлекателност, но и други по-популярни хубавици са го харесвали много. Една от тях е певицата и актриса Миленита, която също преживя романс с въпросния.

Сега обаче нашата героиня Елена е щастлива в очакване на първото си бебе, тя ще се види в ролята на майка за пръв път, може би най-накрая е открила своето щастие и хармония, след лични разочарования и раздели, както Клюки.БГ вече писа. Ели за пръв път ще става майка тази година, в началото на есента.

Желаем на Хубавата Елена здраве и много късмет в личен план, както и едно здраво бебе!