Григор Димитров и Мария Шарапова са на върха, както в кариерата си, така и в личното си щастие!

Приказен рай - само така може да се опише любовното гнездо на световните тенис шампиони Мария Шарапова и Григор Димитров в слънчева Флорида (защото и двамата си имат своите домове и в други точки на света). Въпреки че определението "любовно гнездо" е някак неподходящо за огромния и разкошен палат, в който се ширят двамата, съобщиха световните медии.

С очите си ще видите, че къщата, в която Гришо и Маша прекарват малкото си свободно време заедно, може да ги направи истински щастливи и да ги накара да се почувстват отпочинали. То разполага с всички екстри, типични за холивудските величия, а както самата Мария Шарапова призна в последното си интервю за "Космополитън", двамата обожават да се глезят в тях.

[caption id="attachment_341346" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Домът на Григор Димитров и неговата Маша, сниман отгоре[/caption]

"Да, луксът и привилегиите са хубаво нещо, но нито аз, нито Григор ги смятаме за приоритет. Това е просто начин да релаксираме и да се откъснем от забързаното ежедневие. Защото е трудно да си дадеш сметка какви усилия трябват да поддържаш връзка от разстояние. Ние с Гришо често сме с различен график, различни пътувания и състезания, и тогава ни остава само да общуваме по телефон или Скайп. Не е лесно", разказва съвсем открито за любовта си Мария Шарапова.

Тя обаче не пропуска да потвърди, че Григор Димитров е доста зряло за годините си момче, което умее най-важното - да я прави щастлива и да я разбира. "Винаги ме подкрепя, както и аз него. Без значение дали някой от нас ще победи, или ще изгуби. Свикнали сме да приемаме тези неща без излишна еуфория или прекалена драма", обяснява тенисистката.

[caption id="attachment_341347" align="aligncenter" width="300"]Ето къде се радват на любовта си гълъбчетата Гришо и Маша Ето къде се радват на любовта си гълъбчетата Гришо и Маша[/caption]

Затова, както тя, така и Григор Димитров оценявали страшно много, дори повече от обикновените хора, миговете, прекарани в любимата си къща и гледали да изживеят любовта си в максимална степен.

[caption id="attachment_341348" align="aligncenter" width="300"]Палат, достоен за холивудски звезди, но и двамата го заслужават Палат, достоен за холивудски звезди, но и двамата го заслужават[/caption]

Колкото до въпроса за сватбата им, Мария Шарапова предпочете да остане лаконична и сдържана, като само се усмихна: "Когато му дойде времето!".