Новото гадже на Орлин Павлов вече е разкрито

Чаровният поп певец Орлин Павлов дълго време ближеше раните си сред раздялата си с танцьорката Яна Акимова. Двамата имаха пет годишна връзка, преди дискотечния бос Петко Димитров да му я отмъкне изпод носа и направи своя съпруга. Двамата си имат и наследник, син Доминик.

Според слуховете кръшната Яна зарязала пленителния Орлин заради нежеланието да създаде с нея истинско семейство и да имат деца. Въпреки душевната рана, която Орлин претърпя след разлъката си с чаровната танцьорка, той е категоричен, че не тя е най-голямата му житейска раздяла. Той имал страхотна жена, с която все още поддържал приятелски отношения, но от разстояние.

Каката била с осемнадесет години по-голяма от него и сега е на 52 години. Орлин Павлов я описва като „страхотна и сериозна”. Те се чували почти всеки ден по телефона, но тя живеела зад граница от доста дълго време.За връзките си хубавеца твърди, че предпочита да бъде зарязван, отколкото той да си тръгва. Тогава страдал по-малко, иначе се чувствал много виновен и съкрушен от скръб, пише HotArena.

[caption id="attachment_341376" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов си намери момиче по мярка Орлин Павлов си намери момиче по мярка[/caption]

За раздялата си със световната шампионка по спортни танци твърди, че трудно е преживял драмата, но сега нещата вече са наред. Двамата не са приятели и не се чуват по телефона. Но според певеца това е така, защото Яна е малка на години, има още много да учи и да се изгражда, както и да търси себе си. Орлин Павлов доста дълго не успяваше да задържи никоя жена до себе си, но бдителни папараци скоро щракнаха хубавеца да пие кафе до НДК със знойна брюнетка, узна Kluiki.bg.

Предният ден палавникът пък бил засечен да купува кутия с презервативи и малко след това дойде обяснението за необичайната му покупка. Мадамата с дълга коса и тяло на манекенка бе неизвестна за хайлайф средите, а и стана ясно, че е от провинцията. Това се разбра, защото усмихнатия плейбой я изпрати с колата си до Централна гара и после отпраши в неизвестна посока.

Оказа се, че момичето е не само готино на външен вид, ами и интелигентно. То е от Пловдив, на 26 години, завършило стоматология, със собствен зъболекарски кабинет. Преди шест години печели титла в конкурса „Мис Пловдив” и е манекенка от модна агенция „Висаж”. Новото гадже на певеца се казва Цвета Аврамова. Имала дългогодишна връзка, но я приключила наскоро. Не само красива, но и умна, пръскат се от яд завистници зад гърба на Орлин Павлов.