В „Като две капки вода” триумфира петкратният шампион в епизодите, но пак ревнаха недоволни

„Като две капки вода” приключи с категоричната победа на всеобщия любимец Ненчо Балабанов. Триумфът му беше предвидим и за него говореха от старта на шоуто, но пак предизвика вой до небесата, видя kliuki.bg.

Ненчо Балабанов си подари песен – послание, но дори и почитателите му твърдяха, че „Векът на любовта” не е за финал! Пеещият актьор излезе на сцената, забавлява се, вдигна публиката на крака, но всички оцениха цялостното му представяне в шоуто, не това в последната вечер!

Истински фурор предизвика Филип Аврамов с избора си – Тодор Колев и „Как ще ги стигнем американците?”. Изпълнението му не може да се опише по друг начин, освен...Като две капки вода! След последния акорд настъпи такова вълнение, че чак безкомпромисния Фънки помоли: „Дайте му на човека колата!”

Агитките на феновете са активизираха до такава степен, че въпреки огромната си популярност, Азис се задоволи с почтеното трето място. Неговата Цеца не само не впечатли никой, но и недоволници го укориха, че цял сезон не правел имитации, а кавъри. Това обаче не му развали настроението, а се наслади на короната си на „Мис Секси 2” и лента за образцово изпълнение като на плейбек!

Криско далеч не беше недоволен от четвъртото си място. Сигурен, че няма да участва в Битката на върха, реши сам да се провокира с Кърт Кобейн. За него остана удоволствието от хилядите нови фенове и тотално променен имидж.kato 2 kapki

След обявяването на победителя звездите подариха на феновете си вечно парче на Васил Найденов. Почитателите обаче бяха заети с онлайн война! Агитката на Ненчо Балабанов го залива с поздравения, почитателите на Фицата ревнаха, че все пак „Всичко е нагласено!”. Продуцентът го бутал, зрителите се манипулирали. Опозицията писна, че Фицата имитирал един глас, Ненчо успявал при повече. Напомниха, че има пет победи и си заслужава победата!

Докато течеше битката в нета, звездите се забавляваха на сцената и до един заслужиха аплодисменти за култовия сезон на „Като две капки вода”!