На Фики Стораро определено му порасна работата след купищата отличия от началото на годината

На Фики Стораро май му писна да е доброто момче на мама! Така добре възпитаният син на Човека – глас и желязната му съпруга уж си търси скромна и непорочна другарка, а едни признания прави – да му настръхнат косите на човек!

Надеждата на чичо Митко Панера страшно си харесва имиджа на плейбой и упорито го поддържа, забеляза kliuki.bg. Певецът дори си позволи доста многозначително изказване по адрес на все още омъжената Николета Лозанова!

„С Николета ни е хубаво заедно, тя е страхотна“, призна си без бой младежът! Левентът на Тони Стораро сподели пред Love Style, че доста се е развълнувал, докато снимал „онази” сцена с нея под душа. Усещанията, разбра се, били подобни и при партньорката. Двамата се опознали и страшно се забавлявали, участвайки в проекта на Андреа.fiki-storaro-s-nikoleta

За Преслава обаче е по-внимателен в приказките. Сподели, че онова меле след Наградите на телевизия „Планета” било просто пиянски скандал. Бирмата нахлул в заведението с гавазите си, а Фики Стораро бил спасен като го извели навън.

Според последната версия на певеца, до пряк сблъсък не се е стигнало. Жоро Станоев бил добряк, но алкохолът му изиграл лоша шега. С Преслава се гушкали и се забавлявали – нормално, като колеги (?!?!). Не били интимни...засега, но за в бъдеще не се знаело!

Фики Стораро май се е научил на мурафети покрай кака си Николета. Благото синче на Тони до скоро правеше впечатление с кротост, но вече е безпощаден към конкуренцията. За Галин, с когото не могат да поделят сцената се изцепи: „Дали може да пее, или не, това феновете ще го преценят, то се чува. Почитателите му го харесват явно като модел, може би е избрал грешната професия.”

На Фики Стораро вече не му пречи да влиза от скандал в скандал явно, с подобна муза – май ще подари на публиката още!