Мартина Джорджевич ходела по петите на Слави Трифонов дълги години, но той не я отразявал!

Възможно ли е това наистина - Слави Трифонов да се е впуснал в любовна авантюра с Мартина Джорджевич?! Момичето, което го следва по петите като фанатичка вече повече от 6 години и с което шоуменът бе заснет от папараци след концерта си в огромната Арена Армеец.

След като новината за новата на Слави Трифонов обиколи медиите, мистерията около адашката на бившата му Мартина Огнянова е напълно разгадана. Оказа се, че Мартина Джорджевич е една от най-върлите фенки на Дългия, която е неотлъчно присъствие в публиката по време на "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_341394" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов яко ще се изложи, ако действително си е избрал тази за партньорка[/caption]

Мартина Джорджевич хлътнала по Слави или по-скоро той се превърнал в нейна фикс идея още преди години, когато тя започнала да се появява в шоуто му, барната от глава до пети по последна мода. Старанието й да впечатли Трифонов обаче ударило на камък, но въпреки това Мартина напреднала - успяла да свали сценариста на шоуто Светльо Митев.

"Митев беше само пионка в ръцете й. Тя се сближи с него с целта да се докосне по-близо до обкръжението и до самия Слави. Докато той беше с Мартина Огнянова обаче, Джорджевич нямаше никакви шансове. Друг е въпросът как е успяла да го очарова и сега, след като Слави е ингелигентен мъж, а тя откровена простакела", коментират хора от екипа на Дългия.

[caption id="attachment_341395" align="aligncenter" width="300"]Ето я новата кака, която преследва Слави от години Ето я новата кака, която преследва Слави от години[/caption] [caption id="attachment_341398" align="aligncenter" width="300"]Възможно ли е това - тази жена да ражда деца на Слави Трифонов?! Възможно ли е това - тази жена да ражда деца на Слави Трифонов?![/caption]

Оказа се, че Мартина Джорджевич редовно публикува мръсни статуси и вицове в профила си във Фейсбук, а коментарите й по адрес на други момичета или известни личности са повече от брутални. В нея нямало никаква деликатност или финес, а за обща култура и дума не можело да става.

[caption id="attachment_341396" align="aligncenter" width="225"]Мартина Джорджевич има доста скандална слава Мартина Джорджевич има доста скандална слава[/caption] [caption id="attachment_341397" align="aligncenter" width="200"]Мартина се е прицелила в Слави Трифонов от мнооого време Мартина се е прицелила в Слави Трифонов от мнооого време[/caption]

"Тази жена няма връзка със Слави Трифонов. Дори да я е опънал веднъж, да не е луд, че да си я вземе у дома?! Все пак говорим за мъж с интелект и принципи, който отлично знае що е то класна дама или пък евтинджос", смеят са източниците.