Симона Загорова очевидно е луда по Симеон Данев и продължава да го доказва

Любовта накара Симона Загорова да направи невероятен жест за Симеон Данев. Този път обаче не става дума за някакъв мил подарък или специална изненада, а за нещо, което ще бележи живота на Мони завинаги. Оказва се, че младата девойка се е отказала да заминава в чужбина през есента. Хубавицата щяла да остане да следва у нас и главната причина е нейният приятел. Самата й майка оповести новината.

[caption id="attachment_341442" align="alignright" width="300"]Симеон Данев трябва да е много щастлив, че има гадже като Симона Загорова Симеон Данев трябва да е много щастлив, че има гадже като Симона Загорова[/caption]

"Дъщеря ми ще остане в България, защото е влюбена и иска да бъде с приятеля си постоянно, а не веднъж в месеца. Затова Симона възнамерява да учи на родна земя. Със сигурност ще продължи музикалното си образование." - казва Глория пред новия брой на списанието Love style.

Наскоро Kliuki.bg ви информира, че Симона Загорова и нейната майка възнамеряват да отпътуват за Швеция, където се подвизава Илия Загоров. Там Мони щеше да учи джаз и поп пеене, а Глория може би щеше да опита да пробие в музикалните среди на скандинавската страна. В крайна сметка обаче Загорова сама се отказала от чужбина, защото осъзнала, че не може да издържа толкова време без Симеон Данев. Младежът тъкмо започна образованието си в УНСС и затова няма как да напусне скоро България за постоянно.

След като Симона остава в България, и Глория би следвало да остане. Тя имаше намерение да замине само заради щерка си, но сега плановете й се променят. Феновете на фолк дивата със сигурност ще бъдат много щастливи. Мони обаче задължително щяла да доразвие таланта си с висше образование в областта на музиката.

Симона Загорова вече завърши средното си образование с профил джаз и поп пеене. Очаква се именно това да запише и като висше. Жестът й към Симеон обаче наистина е голям, счита Kliuki.bg.