Николета Лозанова получи нов жесток удар, този път от бившата си колежка

Едно приятелство пропадна напълно, след като женски интриги го съсипаха тотално. Безработната Лиляна Ангелова реши да си отмъсти на Николета Лозанова, когато уж случайно разкрила пред приятелки, че в основата на уволнението й е именно бившата на Божинов, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_341446" align="alignright" width="300"]Клюкарката Лили се чувства предадена от Николета Лозанова Клюкарката Лили се чувства предадена от Николета Лозанова[/caption]

"С Николета бяхме приятелки, истина е. В един момент обаче тя реши, че съм й конкуренция. Проучванията сочиха, че моята рубрика е най-гледана. Вместо да се зарадва за мен обаче, усещах, че не й е приятно. Постепенно загубих високия си рейтинг, защото изведнъж продуцентите спряха да се интересуват от рубриката и сякаш не им пукаше за мен." - споделила Лили пред близки хора.

Мълвата обаче отрежда и друга причина за резкия завой в отношенията между Лиляна Ангелова и Николета Лозанова. Слуховете твърдят, че Валери Божинов познавал доста добре Клюкарката и си падал по нея. Ники знаела за това и макар да е нямала доказателства, че е станало нещо между мъжа й и брадърката, започнала открито да ревнува и съответно влошила отношенията си с Лили.

В момента бившата на Боби Ръгбиста е без работа, след като сензационно бе освободена от "Папараци". Засега обаче никой от телевизионния бизнес не искал да наеме Лиляна, понеже тя не била дипломиран журналист. Именно заради това хубавицата е решила да кандидатства за специалност "Журналистика" в някой университет през това лято. След това тя се надявала, че ще може да получи шанс в друг телевизионен проект.

Клюкарката Лили и Николета Лозанова вървяха в комплект от 2 години насам, но пътищата им вече са разделени. Именно Ники убедила Иван и Андрей да наемат Лиляна Ангелова, но след това нещата се обърнали и точно Ни Ло накарала продуцентите да освободят приятелката й, говори се в обществените среди.