Анна Татанджело знае как да се забавлява, въпреки че славата я погълна още от малка

Интересно признание направи чаровната хубавица Анна Татанджело. Италианката заяви за местен таблоид, че в миналото е била с жена, при това не само веднъж. Това са били доста интересни години за певицата, която се прочу още през 2002 г., когато беше едва на 15 г.

"Пробвала съм от всичко хубаво на този свят. За мое щастие - все още не съм пробвала от всичко лошо. Имала съм жени в живота си, няма да отричам. Не е било връзка, а просто експеримент. Спокойно мога да заявя, че мъжете са моята страст и в момента съм лудо влюбена." - казва Анна Татанджело.

Любовта й с Джиджи д`Алесио датита от години. Двамата имат доста общи дуети, а някои песни на 28-годишната хубавица са композирани именно от нейния възлюбен.

"За мен той е повече от любов. Той е приятелство, разбирателство, тръпка, усещане. Той е като вятъра - винаги знам, че е с мен, независимо къде се намираме и двамата." - споделя още италианската поп дива.

Анна Татанджело беше определена през миналата година за най-красивата певица под 30-годишна възраст. Италианско списание публикува класацията, което даде повод на мнозина да оспорят достоверността й. Истината обаче е, че Анна действително е ослепителна жена, която излъчва неземен чар.

"Анна е като слънцето. Когато влезе някъде, все едно всичко наоколо грейва. Аз по-красива жена наистина не съм виждал. Уникална е!" - твърди един от многобройните фенове на певицата.

28-годишната Татанджело стартира кариерата си още на 15 г., когато печели престижния фестивал в Санремо. След това постепенно набира доста популярност. Тя има издадени едва 4 албума, въпреки че се занимава с музика от над десетилетие. Това показва, че в Италия е доста по-различно и се залага на качеството, а не като в България, където една певица издава албум всяка година.

Kliuki.bg ви оставя в компанията на няколко фамозни снимки на Анна Татанджело, както и на един от най-големите й хитове!

[caption id="attachment_341478" align="aligncenter" width="300"]Неземна красавица Неземна красавица[/caption] [caption id="attachment_341479" align="aligncenter" width="248"]Анна Татанджело има уникално тяло и го показва Анна Татанджело има уникално тяло и го показва[/caption] [caption id="attachment_341480" align="aligncenter" width="300"]Истинско бижу Истинско бижу[/caption] [caption id="attachment_341482" align="aligncenter" width="168"]Феноменална фигура Феноменална фигура[/caption]