Женени от пръв поглед" хитро се усети да разкрие пред аудиторията си истината за двойките 3 месеца след края на предаването!

Не го пропускайте! Финалът на "Женени от пръв поглед" ще бъде нещото, което наистина ще ви разтърси. Екипът на предаването се кани буквално да застреля зрителите с истината за трите двойки, която никой не е очаквал. Този петък ще видим жестоката реалност за участниците, едва 3 месеца след края на формата.

За тези, които в петък ще изберат да купонясват или да си стегнат багажа за път, вдигаме булото на мистерията около Гери и Георги, Светлана и Стефан, и Антония и Атанас. И трите двойки участници ще ни оставят с отворени усти от изненада, но развоят на събитията при тях няма да се понрави на мнозина.

[caption id="attachment_341491" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" приготвя страшна сензация за зрителите[/caption]

Най-силно разочаровани ще останат симпатизантите на симпатягите Светлана и Стефан. Може и да не искате, но това е истината - Светлана Кирова и Стефан Каръбски не са заедно. Двамата се разделиха съвсем скоро, след като потвърдиха, че остават заедно пред камерите на "Женени от пръв поглед".

Причина за развода им е баналното вече несходство в характерите и това, че след като камерите изгаснаха, Стефан Каръбски предпочете да си развее байрака и да хукне по жени и чалга кръчми с аверите си. А Светлана не пожела да приеме новото му (или по-скоро истинското му) Аз.

Светлана Кирова понесе тежко раздялата, защото вече имаше силни чувства към съпруга си, но към днешна дата е добре и вече е първа дружка с Гергана Капзамалова.

Гери и Георги пък ще шокират с новината, че наистина са разделени, нямат силни чувства един към друг, но пък... понякога се срещали за креватни упражнения, както ще признае самият Георги Веселинов. Всеки от тях се е отдал на живота и работата си, а Гергана Капзамалова дори намери време да изръшка половин Европа и САЩ за тези месеци.

Колкото до Антония и Атанас, то тук идва и най-голямата новина, а именно, че Антониа Хаджийска е бременна. Явно Атанас Хаджийски никак не си е губил времето и въпреки упреците на съпругата си, че бил неопитен в леглото, си свърши работата по-добре от мнозина "атлети".