Деси Добрева си връща лидерските позиции сред приближените на Слави Трифонов

Явно Дългия просто не може да се сърди вечно на Деси Добрева. Шоуменът върна блондинката в ефира на Би Ти Ви чрез предаването "България търси талант", а сега е напът да я задържи за постоянно. Слави Трифонов възнамерява да назначи Деси на работа обратно в "Шоуто на Слави", твърдят последните слухове. Певицата в момента е без постоянен доход, а гологлавият шоумен никога не е криел, че именно Добрева е неговата любимка от всички певици, с които е работил някога.

[caption id="attachment_341512" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич не сиак да повярва, че Деси Добрева ще я измести с лекота Цветелина Грахич не иска да повярва, че Деси Добрева ще я измести с лекота[/caption]

Това обаче се явява последният пирон, който ще бъде забит в "ковчега" на Цветелина Грахич. Босненската хубавица ще бъде освободена след няколко седмици, както Kliuki.bg ви информира вече. Въпреки отчаяните опити на Слави да докаже пред подчинените си, че Грахич ще бъде уволнена заради работата й, прозира истината, която гласи, че Деси Добрева ще бъде върната в шоуто, което я направи звезда.

"От всичките певици, които се завъртяха край Слави, няма съмнение, че Деси е най-талантливата и най-способната. Хитове като "Реквием за една мръсница" и "Песен на червената шапчица" все още се помнят и пеят от феновете." - споделя зрител на "Шоуто на Слави".

Деси Добрева бе част от въпросното предаване между 2001 и 2004 г., след което реши да замине да учи в Бостън. Въпреки че не направи желаната си солова кариера, русокосата варненка твърди, че не съжалява за своя избор да напусне шоуто преди 11 години. За нея е било важно да се усъвършенства в образователен план, а това е станало в "Бъркли".

Сега обаче Деси Добрева отново е в България и няма постоянна работа. Цветелина Грахич е реагирала крайно зле, след като е узнала, че ще бъде уволнена, за да дойде на мястото й бивша вокалистка на "Ку-ку бенд".