Никол Станкулова от години има изящна фигура и мнозина се чудеха как успява да я поддържа в чудесно състояние, въпреки напредването на възрастта, но тайната е разкрита!

Русокосата синоптичка Никол Станкулова може да не блика от огромен умствен багаж, съдейки по изказванията й в различни предавания, където е гостувала, но определено тялото й е в отлична форма. Казват, че за всяко нещо има някаква причина. Очевидно са съвсем прави мъдрите хора, понеже Никол е на 26 г., но не е мръднала от тийнейджърската си възраст, поне външно.

[caption id="attachment_341516" align="alignright" width="300"]Никол Станкулова е неземно красива, но за това си има логична причина, която я държи така вече от години Никол Станкулова е неземно красива, но за това си има логична причина, която я държи така вече от години[/caption]

Тайната на синоптичката се състои в начина й на хранене. Красивата блондинка не си позволявала никога да купи нещо, което не спада към биопродуктите. Тя била толкова вманиачена по здравословната храна, че всеки ден давала половината си надник за биохрани, пише "Слава".

Красотата на Никол Станкулова не е нещо ново, но очевидно е нещо доста невероятно, тъй като синоптичката има съвършено тяло. Малко са жените, които са добре надарени както в гръдната област, така и в тази на ханша. Освен това блондинката има стройни и дълги крака, а лицето й минава за много красиво. Именно визията спечели фенове на Никол, тъй като от 5 години насам всички мъже са луди по нея.

"Да, гледам прогнозата на времето само заради Никол Станкулова. Тя ми влияе толкова добре, че след нея не искам да гледам нищо, за да запечатам лицето й в съзнанието си за по-дълго. Веднъж я видях на живо. Също толкова красива е, колкото и на екрана." - споделя почитател на синоптичката.

Никол била толкова запалена по здравословното хранене, че често посещавала фестивали, посветени на полезната кухня. Там русокосата хубосница пробвала всички възможно биохрани и изказвала мнение за всяка една от тях, научи от свой източник екипът на Kliuki.bg.