Димитър Рачков и Мария Игнатова съобщили неочакваната вест в нощта на афтърпартито на „Капките”

Димитър Рачков и Мария Игнатова най-накрая са решили да „завържат възела” на техните отношения.

Любимата двойка на народа ще се жени, научи kliuki.bg. Двойката, която „Господари на ефира” събра, обяви на фамозното афтърпати на „Като две капки вода”, че най-после ще се превърне в почтена законна двойка!dimitar rachkov i maria

Водещият на шоуто за имитации точно предишният ден разказваше на Сашо Диков, че подписът не означавал нищо за него. Бил с любимата дълго време, тя била жена му, но не смятал да вдига олелия, за да го покаже на цял свят!

Номерът на Рачков убеди зрителите, че никога няма да видят „Мичето” Игнатова в прекрасна бяла рокля. Колегите им също вече не се надявали. Докато течал купона обаче, все още влюбените шоумени поднесли голямата си изненада на колегите разказват от Pik.bg.

Приятелите на двойката не очаквали новината, а преди това коментирали любопитен прецедент – Рачков се появил на купона! Мария била дежурна при подобни мероприятия, но мъжлето й предпочитал след тежка работа да се прибере у дома.

На афтърпартито двамата били неразделни и се държели като „пресни” гаджета. Скоро обаче се разбрало на какво се дължи необичайното им поведение.

Докато поднасяли поздравленията си и ги заливали с въпроси, гостите забелязали, че Зуека не изглежда особено изненадан. Всички заподозрели, че Васил Василев бил наясно с тайния годеж на двойката.

Всеобщото мнение е, че сватбата ще бъде в много тесен кръг и няма да се превърне в лудницата, която беше тържеството на Петко и Яна, например. Кумове на Димитър Рачков и Мария Игнатова по всяка вероятност ще бъдат Зуека и Ани. Единствените огорчени от избора на младоженците биха могли да бъдат семейство Халваджиян, с когото влюбените са много близки.

Когато и да подпишат пред лелката от „Обреди”, водещите трябва да отвърнат на нова атака от роднини и приятели. Младоженците имат по едно пораснало момче, но винаги са искали поне още едно дете. Митко – младши и Вики си имат по едно малко братче и им е време да имат обща сестричка. Дали Димитър Рачков и Мария Игнатова не работят по следващата „съвместна продукция”?!