Симона Загорова и Глория винаги са били в отлични отношения, до днес!

Примата Глория и дъщеря й Симона Загорова са в тежък конфликт. Проблем, който съсипва момичето, но майка й не иска и да чуе. Само преди броени дни Симона се радваше на завършването на училище и бе една от най-красивите абитуриентки на бала си. А Глория не се поколеба да пръсне луди пари за роклята, чантата и аксесоарите й.

Дни по-късно обаче двете тотално разрушиха мира в дома си, заради категоричното решение на Глория да откаже най-голямото желание на дъщеря си - а именно Симона Загорова да следва в чужбина. Девойката се била насочила към някои от най-престижните колежи в Англия или САЩ и вече тръпнела в очакване.

[caption id="attachment_341572" align="alignright" width="168"]Симона Загорова Симона Загорова реве та се къса, но Глория е категорична[/caption]

Глория обаче тропнала с крак и твърдо отсякла: "Не!". Според певицата, бъдещето на дъщеря й е много по-сигурно у нас, където тя все пак е някой, а майка й ще се грижи за нея. "Да не е луда да отиде някъде, където да я гледат с лошо око като емигрантка?! Да трябва да учи и да работи много, за да се издържа и на всичкото отгоре пак да живее в бедност?! Да, ама друг път", категорична била Глория.

Певицата опитала да вразуми дъщеря си и да я успокои с факта, че ето на - гаджето й Симеон е в България и ще си бъдат заедно. Което обаче не послужило много-много за укротяването на Симона Загорова.

"Защо, мамо?! Защо ме спираш? Не искам цял живот да живея в твоята сянка и навсякъде да казват - да, направи го, защото е детето на Глория. Не искам винаги да съм обвинявана, че вървя напред само, защото съм с твоите протекции", беснеела и плачела Симона Загорова вкъщи, но мама не щяла и да чуе.

В крайна сметка по всичко личи, че Глория ще вземе връх в спора и Симона Загорова ще бъде принудена да си остане у дома. И най-вероятно ще се запише да следва в НБУ, както неведнъж обяснявала певицата пред близките си приятели.

Друг е въпросът кое всъщност е редно - да продължаваш да дърпаш конците на детето си след пълнолетието му или да го оставиш само да взима решенията за бъдещето и живота си?!