Бившата депутатка Юлияна Дончева трогна до сълзи семейството на Павел Горанов!

Браво! Юлияна Дончева за пореден път доказа, че има не само красиво лице и фигура, но и прекрасно голямо сърце. Бившата депутатка и щастрива майка трогна до сълзи абитуриента Павел Горанов и семейството му.

След като цялата страна гръмна с новината, че абитуриент отива на бала си с костюм за баснословните 18 000 лева и чепици на голямата марка "Цезаре Пачоти" на цена от 12 000 лева, семейството на Павел Горанов бе окупирано от медиите. Момчето присъстваше на страниците на всички вестници и дойде дюшеш за новинарските емисии на телевизиите.

[caption id="attachment_341582" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева Юлияна Дончева направи невероятен жест към одумвания абитуриент[/caption]

Всичко тръгна оттам, че Павел Горанов си направил шега с репортерка като й се похвалил с тузарските си дрехи и огромни възможности за абитуриентския бал. Оттам нататък едва ли има човек, който да не е чел за него през изминалите дни.

Стигна се дотам, че майката на Павел излезе и обяви пред всички, че момчето й силно преувеличило, а костюмът и обувките му били купени от Турция и то на обща стойност... стотина лева, пише Пик.

След като новината за Павел Горанов стигна до ушите й, красивата Юлияна Дончева направи невиждан жест - тя изпраща на момчето един чифт истински маркови обувки на "Цезаре Пачоти" с пожелание да ги носи със здраве и никога в живота му оттук нататък късметът да не го напуска.

[caption id="attachment_341583" align="aligncenter" width="300"]Ето го и Павел, който се превърна в медийна сензация Ето го и Павел, който се превърна в медийна сензация[/caption]

"Жестът на Юлияна Дончева е не само благороден, той ни разтърси. В тази страна, където хората стават все по-озлобени един към друг и всеки гледа да те измами или да ти стори друго зло, тази жена да направи това за сина ни. Без думи сме, иде ни да се разплачем. Огромно сърце и златна душа има Юлияна Дончева. Нека щастието винаги да бъде с нея", трогнати до сълзи споделят родителите на Павел.

А изненадата за самия абитуриент е толкова неочаквана, че досега едва ли му се е случвало по-голямо чудо.