Покойната певица Румяна още живее в сърцата на феновете си, които видяха последните й и непоказвани досега снимки!

Изключителен подарък за почитателите и всички, които обичат певицата Румяна, направи нейният колега и приятел Стефан Митров. Вчера той публикува на страницата си в социалната мрежа последните снимки на покойната красавица, направени няколко дни преди страшната катастрофа.

Фотосите разтърсиха близките и симпатизантите й като предизвикаха сълзи в очите на хиляди българи. Защото, без да знае каква тежка съдба я очаква, прелестната Румяна е истински щастлива.

[caption id="attachment_341606" align="alignright" width="300"]Румяна Румяна си остана една от най-любимите певици на българите, които още я помнят и обичат[/caption]

Тя е снимана по време на парти заедно със Стефан Митров, старата певица Деси Божидарова (половинка на олигарха Христо Ковачки) и с любимия си Любо. Макар Любо да е от ромски произход, това не притеснявало Румяна, защото тя никога не е делила хората по раса, етнос или цвят.

Снимките са от личния архив на Стефан Митров като до днес той е отказвал да ги представи пред света по лични си причини. "Искам да зарадвам хората. Много са тези, които обичаха Румяна и реших, че няма защо да крия нищо, свързано с нея. Нека да я видят, да й се порадват отново, макар и по този начин", казва певецът.

Дни след като са правени фотосите, Румяна се качва в колата, за да се срещне с бащата на децата си Руси Андролов в Казанлък. Автомобилът е управляван от приятеля й Любо, който се славел с бързите скорости и безумно шофиране. "Не ми давайте акъл как да карам! Правя, каквото искам. И да счупя колата, ще си купя нова", махнал с ръка на поредната забележка на приятели Любо дни преди катастрофата.

[caption id="attachment_341607" align="aligncenter" width="300"]Щастливата Румяна дни преди страшната катастрофа Щастливата Румяна дни преди страшната катастрофа[/caption] [caption id="attachment_341608" align="aligncenter" width="300"]Румяна беше силно влюбена в приятеля си Любо, който управляваше колата във фаталния ден Румяна беше силно влюбена в приятеля си Любо, който управляваше колата във фаталния ден[/caption]

Той действително може да си купи нова кола, но нова Румяна откъде ще намери?! Певицата загива на място след челния сблъсък с микробус на пътя край сливенското село Блатец. Любо се отървава без драскотина, а 12-годишният син на Румяна е с опасност за живота, едва го спасяват.

[caption id="attachment_341609" align="aligncenter" width="225"]Толкова млада, толкова лъчезарна и толкова красива... Толкова млада, толкова лъчезарна и толкова красива...[/caption]

Наранена е и дъщеря й Мариана, която днес често си поплаква от спомените за майка си. "Румяна беше най-добрият и лъчезарен човек, винаги ще я помним и ще жалим за нея", и до днес се кълнат верните й фенове.