Афтърпартито на шоуто "И аз го мога" отключи неподозирани емоции в участниците, когато камерите угаснаха!

Подобно на предходното "Като две капки вода", така и финалът на "И аз го мога" бе последван от шумно и бляскаво афтърпарти отново в заведението на Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян "Библиотеката".

Докато имитаторите обаче дадоха всичко от себе си, за да се сплотят и да прекарат действително незабравими часове, то участниците в "И аз го мога" отключиха неподозирани емоции в себе си, след поредната чаша твърд алкохол. След като камерите угаснаха, изчезнаха и много от фалшивите усмивки на "можещите".

[caption id="attachment_341617" align="alignright" width="300"]И аз го мога Една от малкото общи снимки, които благоволиха да си направят участниците в "И аз го мога"[/caption]

На никого не убегна факта, че сред присъстващите на партито не беше Николай Георгиев. Ники Георгиев многократно показа още по време на формата, че е явно спъван от журито, за сметка на други участници. Нямаше го и Иван Звездев - чичовото, въпреки че Ванката не бе сърдит, а просто предпочете да прекара времето си със семейството, отколкото да се хили лицемерно на колегите си.

Няма как да не отбележим, че двете финалистки на "И аз го мога" - Симона Пейчева и Яна Маринова нито веднъж не си проговориха и се гледаха накриво, като учудващото е, че по-кривата физиономия бе именно на победителката. Гимнастичката час през час стреляше с поглед по красивата актриса, която бе на косъм да й отнеме победата.

[caption id="attachment_341618" align="aligncenter" width="300"]Камен Воденичаров е от малцината, наистина добре настроени на партито Камен Воденичаров е от малцината, наистина добре настроени на партито[/caption] [caption id="attachment_341619" align="aligncenter" width="300"]Яна Маринова бе някак изолирана от останалите Яна Маринова бе някак изолирана от останалите[/caption] [caption id="attachment_341620" align="aligncenter" width="300"]Единствено сладураната Поли Генова гледаше да обърне внимание на всички Единствено сладураната Поли Генова гледаше да обърне внимание на всички[/caption]

Елен Колева на свой ред удостои колегите си само с една единствена обща снимка, а през останалото време предпочете да се прави на звезда и да се снима с така наречените си "фенове", намиращи се в другата част на заведението.

[caption id="attachment_341621" align="aligncenter" width="200"]Поли Генова и Яна Маринова Поли Генова и Яна Маринова[/caption] [caption id="attachment_341622" align="aligncenter" width="200"]Отново Поли Генова, но този път с победителката Симона Пейчева Отново Поли Генова, но този път с победителката Симона Пейчева[/caption]

Единствените, които наистина се представиха достойно и не излъчваха и капка яд или злоба, бяха Камен Воденичаров, Поли Генова и Жана Брейчева. Тромата наистина купонясваха до откат заедно с водещия Стефан Гъмов, оператора Бедрос Халваджиян и певеца Рафи, който явно не пропуска нито една сбирка на звезди в "Библиотеката".

[caption id="attachment_341623" align="aligncenter" width="200"]Елен Колева с един от малобройните си фенове Елен Колева с един от малобройните си фенове[/caption]

Сред почетните гости на афтърпартито, разбира се, бе и големият академик Балкански, но Ники Кънче и Елена Петрова не уважиха гуляя.