Георги Веселинов от "Женени от пръв поглед" пое ударите върху себе си и се държа достойно през цялото време!

Днес е големият финал на първия сезон на "Женени от пръв поглед". Зрителите тръпнат в очакване да разберат какво се случва 3 месеца по-късно между Светлана Кирова и Стефан Каръбски, както и между Антония Хаджийска и Атанас Хаджийски. Защото всички си въобразяват, че историята между Гери и Георги им е вече ясна.

Да, но това е пълна заблуда. Единственото, което е ясно е, че Георги Веселинов и Гергана Капзамалова се разделиха по взаимно желание и поеха по различни пътища. Информация, която не е нищо пред пълната истина за отношенията им, която Георги упорито криеше през цялото време като истински джентълмен. И предпочете да поеме ударите и негативите върху себе си, но да се държи достойно до края в "Женени от пръв поглед".

[caption id="attachment_341636" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед "Женени от пръв поглед" едва не съсипа живота на Георги Веселинов[/caption]

А истината е, че софтуерният специалист се спаси - в най-буквалния възможен смисъл. Защото още след медения месец, Георги Веселинов научи истината за Гергана Капзамалова, която е всичко останало, но не и похвална.

Оказа се, че спортната натура Гери, претендираща за обективност и огромна човещина, се интересувала от едно единствено нещо - размера на банковата сметка на мъжете си. Това разкриха източници от личното обкръжение на дамата, убедени, че Георги бързо е прозрял същността на съпругата си.

"За Гергана не е важно дали мъжът е висок или дребен, слаб или свиня, красив или Квазимодо. Важно е да има пари, при това много. А ако е богат, то и възрастта му няма никакво значение, може и на 100 да е. Гери винаги си е търсила мъж с пари, който да й осигурява комфортен лайф и да я глези като кралица. Убедена е, че е жена, която не заслужава по-малко от... всичко", разкриват познати на съпругата от "Женени от пръв поглед".

Тъкмо това е причината за краха между Гери и Георги, както и за тъжното лице на Георги Веселинов, който неведнъж е заявявал, че отвори ли си устата, ще стане страшно. Затова предпочете да си мълчи и търпеливо да чака свободата си, категорични са източниците.