Божана Филипова пак си показа рогата

Палавата синоптичка Божана Филипова направо е ошушкала Косьо Филипов. Въпреки че от шест-седем години те са бивши съпрузи, благоверната не спира да точи парите на Косьо. Немирната синоптичка, която се прочу като мъжемелачка намира най-голяма опора в бащата на дъщеря им Елия. Защото Божана Филипова е открила цаката за измъква пари от мекушавия новинар всяка седмица- ту за яке, маратонки или скъпи лекарства на наследницата им. Отделно Косьо Филипов редовно и навреме дава тлъста издръжка за малката си дъщеричка, пишe Bceĸи дeн.

Добряк по характер, журналиста жалел майката на детето си, че сама го отглежда при тези трудни условия у нас. Но негови колеги се опитвали да му отворят очите, че изобретателната Божана го пързаля. Вместо за дрехи и обувки на щерката, тя пръскала луди пари за разкрасителни процедури и дори за пластични операции. Самият Косьо, още докато бяха семейство й купи изкуствени импланти за бюста й. Въпреки че едро гърдата изкусителка е виновна за проваления им брак, тя не спирала да го цоца за пари. И използвала, че Косьо Филипов отдавна е простил прегрешенията й.

[caption id="attachment_341650" align="alignright" width="300"]Божана Филипова не спира да точи пари от Косьо Божана Филипова не спира да точи пари от Косьо[/caption]

Бракът на Божана и Косьо претърпя различни трусове. Името на чаровницата бе замесено с това на мастит финансист от печално известната банка КТБ, още докато бяха семейство..После неверницата се спрягаше за любовница на различни ритнитопковци и известни богаташи. Влюбеният Косьо си затваряше очите за безкрайните й изневери, но преди седем години на Нова година тя гадно го предаде, припомни Kluiki.bg.

Тогава именно Косьо хванал Божана на калъп със свой приятел. Мъжът й си легнал, а тя останала да забавлява гостите и излъгания съпруг ги сварил, като станал случайно през нощта.Последвал луд кскандал, сълзлив развод и много обяснения. Но това е минало и Косьо отдавна е простил на неверната си жена. Днес той живее с приятелката си Мария, а Божана филипова, която запази фамилията му може да се похвали само с провалени връзки. И средства, на които може да разчита единствено от страна на екс съпруга си.