Георги Веселинов от култовото "Женени от пръв поглед" най-сетне показа момичето, с което живее от два месеца!

"Женени от пръв поглед" приключи - неприятно за повечето зрители, но прекрасно за най-одумвания участник от всички Георги Веселинов. След като мачмейкърите и психолозите си свършиха работата така, че да накарат софтуерния специалист да съжалява горко за влизането си в шоуто, щастието за Георги най-сетне се случи.

Както самият той призна по време на последния епизод в петък, до него вече има жена и нещо повече - от около два месеца двамата живеят заедно. Новината той съобщи пред вече бившата си съпруга Гергана Капзамалова, без да му мигне окото. А тя, горката, остана като гръмната - очевидно бе, че не й се иска да губи надежда за Георги, но уви.

[caption id="attachment_341675" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Ето ги - Георги Веселинов и мистериозната му нова любов[/caption]

"Щастлив съм. С това момиче се чувствам добре и ми е хубаво", призна изненадващо Георги Веселинов в "Женени от пръв поглед". Докато опърничавата му съпруга с огромно нежелание трябваше да признае, че продължава да бъде сама.

В цялата тази история обаче куриозното е, че новата на Георги Веселинов е тотално копие на Гергана Капзамалова. Косите, овалът на лицето и дори усмивката напомнят едно към едно на Гери, а много от приятелите на Георги във Фейсбук дори помислиха, че това е тя и двамата са се събрали отново.

Да, но не - действително приятелката на Георги много напомня на участничката от "Женени от пръв поглед", но е коренно различна от нея, най-вече по характер и близост с Веселинов.

[caption id="attachment_341677" align="aligncenter" width="300"]Георги толкова спокоен и щастлив, че с радост снима всичко, което му направи впечатление Георги толкова спокоен и щастлив, че с радост снима всичко, което му направи впечатление[/caption]

Двамата към днешна дата се намират в Италия, където решиха да избягат от целия хаос и шум около предаването. Не може да не забережим, че за разлика от медения месец с Гери в Рим, сега Георги Веселинов изглежда наистина спокоен и щастлив. Усмивката му е напълно естествена - такава, каквато не бяхме виждали през нито един от епизодите на "Женени от пръв поглед".

"Млади, хубави, влюбени... Дано щастието им да продължи дълго, защото Георги го заслужава", пожелават му близките и приятелите.