Жени Калканджиева сипе обиди и люти закани като преди това порядъчно се почерпи!

Ударите за Жени Калканджиева се сипят един след друг. Откакто реши да влезе със съпруга си Стефан Манов в шоуто "Вип Брадър", красавицата е подложена на страшно напрежение и стрес, които нарастват с всеки ден.

Припомняме, че още след излизането от Къщата, Жени Калканджиева и Тачо се разделиха официално заради нескончаемите изневери на Манов. И макар че официално още нямат подписан развод, двамата не живеят под един покрив. Единственото им общо нещо е синът им Георги.

[caption id="attachment_341686" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева На Жени Калканджиева много й се събра[/caption]

Тези дни Жени Калканджиева претърпя нов удар, който обаче този път я накара да избухне с неистов скандал и люти закани. Оказа се, че визата, която хубавицата имала за пътуване в САЩ изтекла и отказали да й я подновят. Туристическата виза била за шест месеца, но тя ги пропуснала и решила да я поднови. Ударила обаче на камък.

От посолството на Америка разгледали по-обстойно данните на Жени Калканджиева и установили, че тя е потенциален емигрант, тъй като нямала стабилни семейни, икономически и социални връзки с родината си, пише вестник "България днес". Следователно й отказали достъп до страната.

И така, изведнъж Жени Калканджиева се наредила в черния списък на хората, недопускани до Америка, като Маргините, Японеца, Вълка, Маджо и ред други, известни с незаконните си и престъпни дейности.

Всичко това доведе буквално до бяс Жени Калканджиева, на която в последно време като че ли не й върви в нищо. Това обаче преля чашата и след няколко солидни питиета, тя изригна във Фейсбук с обиди и заплахи към янките.

"Защо САЩ се плаши от една Мис България след като е толкова велика сила?! Жените на престъпните босове имат визи, а на мен ми отказват. Как става това?! Питам се дали пък да не ви спретна едно дело, че свят да ви се завие", бълва неуморно Жени Калканджиева, но едва ли ще предприеме по-драстични мерки, коментират близки до обкръжението й.