Антония Хаджийска от "Женени от пръв поглед" изглежда по-щастлива и красива от преди!

"Женени от пръв поглед" донесе повече неприятности и мъка на половината от участниците си. Гери и Георги се разделиха скоропостижно още по време на формата, а Светлана и Стефан бяха голямата изненада с неочакваната си раздяла и болката на предадената съпруга.

Комай от всички шестима младоженци, заедно и щастливи останаха само Антония и Атанас. Нещо повече - брачният живот им се отразява толкова чудесно, че Антония Хаджийска промени видимо външния си вид като се прости с цели 10 килограма от теглото си.

[caption id="attachment_341751" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Антония от "Женени от пръв поглед" отслабна с диетата на Ваня Червенкова[/caption]

Влюбената съпруга от "Женени от пръв поглед" обаче не се втали от любовните игри с Атанас Хаджийски, както мнозина биха се пошегували, а от ефективната диета, която спазваше още от края на снимките на предаването.

За по-малко от два месеца Тони се промени тотално, а вече се радва на искрените комплименти на познати и случайни хора. Оказа се, че Антония от "Женени от пръв поглед" се е доверила на диетата на Ваня Червенкова, която безспорно се превърна в най-големия хит сред жените тази година.

"Тони реши да отслабне, след като по форумите разни идиоти не спираха да я обиждат и да се подиграват с нея заради килограмите й. Тя никога не е била дебела, но самата й структура е по-едричка и изглежда определено по-пълна от останалите две момичета Светлана Кирова и Гергана Капзамалова. Не беше редно да се пишат такива глупости от хората, но поне й се отрази чудесно - като нова е сега", коментират близки приятели на чаровната Антония Хаджийска.

Самата тя споделила от личния си вече опит, че диетата на Ваня Червенкова не е толкова тежка за изпълнение и след първата седмица човек се чувства като прероден. Тя е категорична, че ще продължи с режима и занапред, и ако не точно с диетата на бизнесдамата, то поне с разделно хранене, в чието предимство се уверила.