Калин Врачански пак разби семейство и потули новото си гадже

Култовият актьор Калин Врачански не иска да показва новата жена до себе си. Но определено синеоката фурия се радва на ново гадже. Около любимеца на жените циркулират непрекъснато клюки, коя от коя по-пикантна и скандална. Преди време името на актьора се завъртя около това на колежката му Теодора Духовникова. Светски клюки свързаха непрекъснато звездата от „Стъклен дом” с актриси и манекенки.

Мълвата, че Калин Врачански е хлътнал до уши дълго време не спря да обикаля публичното пространство Негови колеги съзряха и огромна промяна у актьора, който по принцип се слави като плейбой и разбивач на женски сърца, но не и на романтичен любовник. Заговори се, че Калин Врачански и Теодора Духовникова са новата светска двойка. Въпреки че актрисата е омъжена се шушукаше, че двамата не са само колеги, а и нещо повече. Клюката не се потвърди, а Калин до края твърдеше, че е приятел със съпруга на Теодора, а двамата са просто колеги, които играят в общи постановки.

[caption id="attachment_341812" align="alignright" width="300"]Калин Врачански крие новата си тръпка Калин Врачански крие новата си тръпка[/caption]

33-годишният красавец имаше дългогодишна връзка и с по-младата актриса Силвия Петкова. Двойката се събираше и разделяше седем-осем години. „Двамата разбрахме, че не ставаме за семейство. Но не е лесно, като имаш чувства към някой. Много общи неща ни свързваха и вярвахме, че ще изградим нещо наистина голямо. Просто не се случи, но това не означава, че можем да си тръгнем от живота на другия”, обяснява обърканите им отношения Петкова.

Определено новата тръпка на Калин Врачански не е от театралните среди. За нея се знае само, че е омъжена и затова актьора ревностно я крие, пише Всеки ден. Явно му е писнало от колежки и затова е решил да пробва нещо различно. Дори си измислял гаджета, когато искал да се отърве от напористи фенки. Но в случая нещата не стояли така. Все пак приятелите не възлагали големи надежди на новата му тръпка.Щом той си е избрал обвързана жена, значи нещата не са категорични. Истината е, че Калин Врачански не е семеен тип, а една обвързана приятелка му дава възможност да си тръгне когато си поиска, без излишни обяснения, обяснили аверите му.