Венета Райкова завъртяла главата на мъжа си от екрана, пак в студиото намери нов поклонник

Венета Райкова завъртя главата на бургаски плейбой!

Устатата водеща доказа култовия лаф от „Москва не вярва на сълзи” – „Животът на 40 едва започва...”. Бившата „Госпожа „Горещо” смени телевизията и само да кимне с глава – ще смени и мъжа, научи kliuki.bg.

Палавият бургазлия Фавиол Сефери направо се побъркал по блондинката, въпреки разликата в годините им. Двамата се запознали в студиото на новото й предаване, където Венета Райкова безпощадно разпитвала, разказват от "Флагман" .

Атлетичният мачо обаче не само не се засегнал от дързостта на устата дама. Опитният светски лъв чак се притеснил, защото въпреки агресията си водещата успяла да го впечатли.

След края на записа Фавиол разказал на приятели, че телевизионерката му завъртяла главата. Не спирал да говори за нея, въпреки че заради професията има досег с най-засуканите мадами в родния град, а и в столицата. faviol

Плейбоят се слави в Бургас като организатор на различни светски събития. В София пък е засичан с популярни дами като Мисис България – Марияна Маринова и моделката Моника Валериева. Ухажорът на Венета Райкова обаче твърди, че са само приятели.

Мачото от Бургас не се срамува от чувствата си и дори чистосърдечно си призна: „Да, харесвам Венета! Какво лошо има да съм си загубил ума по толкова красива и умна жена!“.

Нищо лошо – отговаря ми ние, ама питал ли си Тишо?! Съпругът на Венета Райкова кротко я изтърпя десет години, за са се радват на прекрасно синче и вече хармонични отношения. Двамата също се запознаха в телевизията. Просто Тишо боеше поредният фен на водещата на „Горещо”.

Ресторантьорът беше „резерва” в първия сезон на Биг Брадър, където го взимаха за мезе заради увлечението по Венета Райкова. Щедрият Ники Кънчев ги запозна в ефир, а блондинката спретна две-три предавания покрай срещите им. За радост на публиката тв романсът приключи с брак, и то – успешен...Стига да устои на предизвикателството, наречено Фавиол.