Мария и Християн Гущеров са пред развод, идилията им бързо секна!

Чудо на чудесата - след едва 5 месеца брак, голямата любов и идилия на Мария и Християн Гущеров секна като отрязана с нож. Дълбоко влюбеното в своя Мечо миньонче дори изтри всичките им общи снимки в профила си със замах, а близките й са пред шоков удар. Защото Мара е на път да изгуби тлъстото състояние, с което хранеше майка си и сестра си.

Какво се оказа - след като върза Християн Гущеров, Мария вместо да се кротне и да стане примерна и сериозна съпруга, го ударила хептен през просото. Тя буквално не се спира от участия по нощните клубове, където обаче не само пее, а предимно се чекне и кълчи като подивяла за мъж девица.

[caption id="attachment_341900" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Християн Гущеров не се порадваха дълго на брачната идилия[/caption]

Всичко това отдавна дошло до гуша на Мечо, който на няколко пъти намеквал на Мария, че трябва да промени поведението си, защото се чувства пренебрегнат и изоставен. Но тя продължавала да си прави оглушки.

И скандалът не закъснял. Преди броени дни наследникът на олигарха Добромир Гущеров избухнал сериозно за първи път и заявил на благоверната си, че или ще си седне на малкото Д-пе и ще се държи като омъжена жена, която обича съпруга си, или пътищата им ще се разделят.

Вместо да се стресне обаче, певицата очевидно решила, че Мечо друга като нея няма къде да намери и се нацупила. Фръцнала се и с лека ръка изтрила снимките им от личния си профил, с които доскоро се хвалеше. Така Мара показвала на Християн, че не е лесна и че трябва да се съобразява с характера и желанията й.

"Тая работа няма да я бъде. Християн обгрижва Мария като принцеса. Милиони хвърли по нея, а единственото му желание бе да имат стабилно семейство и да си родят дете. Тя очевидно не само няма намерение да му ражда, но и явно хич не й се стои при него. Мирише на развод, та чак вони", коментират близки до семейството на Мария и Гущеров.