Преслава доказа, че още в нея тлее огънчето на страстта към Бирмата

Преслава едва се върна от Дубай и взе да вършее по кръчмите и то в подозрителна компания!

Едва се разнесе мълвата, че Бирмата си има ново гадже и то – доста известно, и Голямата му слабост отново се появи на хоризонта, видя kliuki.bg.

Жоро Станоев замести Преслава не с кого и да е, а с Алисия, чийто личен живот не спира да занимава жълтата преса. Скандалният богаташ изглежда се чувства най-щастлив с певица до себе си, въпреки неприятностите, които сам си докарва.

Заради Преслава синът на Лидия Скалата се прочу като хулиган с лошо пиянство. Ценителката на футболисти Алисия не се е излагала с публични флиртове, но новият й любим скоро пак може да напълни хрониките. Причината, естествено, е госпожица Бившата!

Преслава се завърна от извънреден отпуск в Дубай. Вместо да записва нови песни обаче продължи с нощните купони и то в доста любопитна компания! Певицата на годината пак беше уличена в благоразположение към...Певеца на годината!preslava fiki

Преслава и Фики не си взеха поука от последния булен купон с тяхно участие, където Бирмата нахлу с момчетата си. Тогава току-що наградените звезди се бяха отдали на опасен флирт и то – пред публика!

Преди два дена двамата бяха просто гости на участие на колежката им Джена и пак избраха да се забавляват заедно. Фики може и да се закача в интервюта, че не се знае до къде ще го докарат с Преслава, но мама се погрижи да си тръгне ненабит вечерта. Младежът беше със семейството си на партито. preslava kolegi preslava valya Скромната съпруга на Тони Стораро се видя в чудо от мъж и син. Клюката не спира да обвързва съпруга й със Софи Маринова, а момченцето й – с Преслава. До скоро кротката домакиня вече непрекъснато е по заведения. Винаги държи да демонстрира пред камерите топли чувства към Софи. Вече го прави и с Преслава!