Лили Игнатова откри половинката си в началото на своите златни години

Лили Игнатова и Сашо Диков все пак са заедно!

Безпардонният водещ беше издаден от любимите си по-млади колежки и то – в ефира на Нова, че си има много популярно гадже, помни kliuki.bg. За първи път телевизионерът не беше така категоричен, макар да направи жалък опит да отрече, че е с Лили Игнатова.

Медиите полудяха от радостно вълнение и взеха да покачат двойката с въпроси - „От кога сте заедно?”, „Защо криете връзката си?”, „Сватбата кога ще бъде?”.

Деликатната Лили Игнатова се видя в чудо в този водовъртеж и официално сподели, че в историята за връзката им няма нищо вярно. Познавали се от години – това било всичко!

Оказа се, че хубавата шампионка умишлено е подвела пресата. По все още неуточнени причини народната любимка се страхува да признае публично чувствата си, но пред приятелка споделила: „Да, със Сашо имаме любов”, разказват от „Уикенд”.lili ignatova

Двамата били пресни влюбени – заедно са само от няколко месеца, но болезнено ревнивият към личния си живот Диков дума не давал да се издума да „обнародват” отношенията си.

Лили Игнатова се чудела защо не го правят и дори изпитвала известни подозрения, че той се притеснява от отношенията им. Истината е, че водещият просто пази личния си периметър и предвид журналистката, която прави иска да гарантира сигурността й.

Безпардонният журналист може да си позволява всичко в ефир, но у дома бил нежен и чак романтичен. Любимата му с изумление установила колко е галантен и възпитан, когато не е пред камера. Двамата изживявали истински романс в началото на своята златна възраст и били страшно щастливи. Лили Игнатова дори споделила на ухо, че често и без повод я изненадвал с красиви букети.