Примерен съпруг: Виж приказния разкош, който Блатечки поднесе на Катерина във Франция!

Примерен съпруг: Виж приказния разкош, който Блатечки поднесе на Катерина във Франция!
4.2 (84%) 5 votes

С мед да го намажеш – Асен Блатечки изкупува вината си пред Катерина Горанова повече от царски!

Не е зя вярване! Прелюбодеецът Асен Блатечки, който направи на маймуна жена си Катерина Горанова, изневерявайки й публично с Диляна Попова, на която отгоре на всичко направи и дете, днес е по-нисък от тревата. Нещо повече – актьорът се изръси здраво, но заведе омерзената си съпруга във Франция, където изкупува вината си по царски начин. Това разкриха близки до чаровника.

Отдавна запознат с мечтата на майката на дъщеря си да посети романтична Франция и особено Париж, Асен Блатечки най-сетне счете, че моментът за това е дошъл. И без да му мисли, той грабна любимите си дами – двете Катета, за да им поднесе цялата си любов в града на Версай.

Асен Блатечки

Асен Блатечки изведнъж реши да глези като царица жена си Катя

„Странно защо Асен Блатечки чак сега хукна да глези Катерина с почивки във Франция, а години наред двамата бяха отскачали най-много до морето – нашенското или в Гърция. Сега обаче го раздава супер ларж – то не е Париж, то не е луксозен хотел, то не е чудо. Да не си мислите, че е завел семейството си в някакви хостели. Нищо подобно – ширят се в кралски разкош точно в центъра на Париж“, разкриват стари колеги на Асен Блатечки.

Двамата с Горанова и дъщеря им не спирали да се глезят по скъпи ресторанти и да разглеждат забележителности като, разбира се, си оставили достатъчно време за солидно пазаруване из бутиците на Париж.

А докато Асен и Катерина обикалят из прекрасния град и се любуват на романтиката и преоткриването на брака си, то Диляна Попова си остана сам самичка в апартамента в София, за да се грижи за малкия Борил.

„Горката! Хич и да не се надява, че тя ще бъде следващата, която Асен ще поведе из чужбина. Да взима да си търси свестен мъж, защото с него няма да я бъде. Асен и на сто години да стане, все при Катерина ще се връща – това е факт, който е неоспорим. Жалко за Диляна и всички останали, които лапват по него като мрени“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар