Лятото е вече факт. Всяка жена иска да изглежда неотразимо през този топъл, изпълнен с хубави емоции сезон. Визията е важна както на вечерното парти, така и на плажа.

Вече е късно за драстични диети, така че е хубаво да приемем тялото си такова каквото е и да се насладим на така  кратките топли месеци. Относно плажното облекло тази година стила през 80-те навлиза в пълно сила в женския гардероб. Модерни ще бъдат както пастелните цветове, така и класиката- черно с бяло. Модерни са точките и раетата, но все пак е лято и ярките цветове няма как да не са актуални на плажа. Извода е, че какъвто и цвят бански да  изберете няма да сбъркате- единственото нещо, с което трябва да се съобразите е модела и дали ви стои добре. Аксесоарите са важни на на плажа- моят съвет е да избягвате бижутата и да наблегнете на плажните рокли от шифон, както и на плажната чанта- тези аксесоари са напълно достатъчни. Относно грима на плажа аз лично съм против, но ако сте от дамите, които не си представят да бъдат на плажа без грим съветвам поне да избягвате фон-дю-тена, вместо него заложете на слънцезащитен крем с лек цвят. Сложете водоустойчива спирала и балсам за устни, с повече грим рискувате да изглеждате нелепо вместо неотразимо. Лятото е сезонът, с които почти всеки прави асоциация с вечерни партита на плажа или около басейна.

Модния бранд на Златка Райкова

[caption id="attachment_343304" align="alignright" width="300"]Bless-by-Zlatka-Raykova Bless by Zlatka Raykova[/caption] предлага разнообразие от облекла подходящи за всеки стил- от силно елегантен до кежуал. Цветовете в лятната колекция на бутика са свежи и стилни, добре съчетани цветово. Материите са леки и са перфектни за този сезон. Може да изберете рокля, или ако не сте фен на тази класика гащеризона е перфектното решение за вас. Облеклата на Bless са съчетали и балансирали стил и свежест с леки материи, а това е изключително важно за този сезон. Относно грима на вечерно парти пак съветвам да бъде лек. Световни гримьори съветват дамите, че това лято мотото е „малкото е модерно”. Съветват дамите да заложат на топли телесни цветове в своя грим. За лятото са подходящи леките фон-дю-тени с мат-ефект, които само подчертават лицето, а не го променят. Относно обувките токчетата са винаги на мода, но ако те не са ви по вкуса заложете на платформи- те са удобни и модерни. Без значение какво ще изберем да носим на плажа и на лятното парти важното е да се чувстваме добре, защото ако това, с което сме облечени не отразява нашия личен стил това си личи. Изразявайте смело себе си и се чувствайте неотразими този сезон.