Бомба: От днес Мария е богата и… свободна! (ожалиха Мечо: „Голям балък се оказа!“ + още разкрития)

Бомба: От днес Мария е богата и… свободна! (ожалиха Мечо: „Голям балък се оказа!“ + още разкрития)
3.6 (72%) 5 votes

Християн Гущеров реши да се покаже щедър, но май направи най-голямата си глупост с Мария!

Веселата съпруга – това е от днес Мария Гущерова, която вече може да се похвали, че е богата и… свободна жена. Не, Мария не се развежда със своя Мечо Християн Гущеров. Пък и защо й е да го прави, тя е по-хитра от очакваното. Защото сега хем ще продължи да се води примерна и обичана съпруга на милионер, хем ще е свободна като птичка.

Как става това ли?! Чисто и просто Християн Гущеров реши да се покаже ултра щедър и доверчив към половинката си и й върна свободата. Тоест – оттегли охраната, която следваше Мария по петите от няколко години насам. Това разкри самата певица пред близките си дружки в гилдията, а и първите фенове вече се похвалиха, че са я спипали за снимки, без наоколо да обикалят горили.

Мария

Мария построи комунизма – цоца Гущеров и си прави, каквото иска

За Мария това, разбира се, е манна небесна. За Гущеров обаче може да се окаже най-голямата простотия в живота. Или втората – след като се разбра, че доброволно е направил жена си съсобственик на всичките си имоти.

„Мария грее. Ами как няма да грее като изцоца всичко възможно от мъжа си, а едновременно с това вече ще може да си прави, каквото й скимне. Как можа този Християн да сглупи дотам, че да й свали охраната?! Много има да види оттук нататък, ама Д-то да му е яко!“, убедени са близки до семейството на наивния и влюбен до уши Християн Гущеров.

Припомняме, че още докато движеше с охрана, Мария успя да сложи огромни рога на възлюбения си Пухчо като му изневеряваше с най-младичкия и атлетичен гард от пазачите си. Момчето се явяваше и личен шофьор на певицата, с която честичко спираха да си „починат“ в известен хотел край Околовръстното на столицата.

А сега, когато Мария напълно се отърва от юздите, историята се очертава с доста интересно бъдещо развитие. „Мара Отварачката си построи комунизма в личен план. Кой като нея сега – Мечо ще снася, а някой хубавец ще я „опъва“. Пей, сърце“, шушукат из светските среди на София.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар