Гери-Никол - изгряваща звезда или дете-чудо, дано не обаче известна за едно лято. Девойката има талант и присъствие, дано съумее да ги използва максимално подходящо.

[caption id="attachment_345128" align="alignright" width="300"]Гери-Никол избра визията за новия й клип да бъде в модерните ориенталски мотиви. Гери-Никол избра визията за новия й клип да бъде в модерните ориенталски мотиви.[/caption]
Певицата Гери-Никол с летящ старт, летен сингъл и актуална за сезона визия в стил ориент. Младото момиче е не само новата звезда, взета под крилото на рап изпълнителят Криско, но и истинска модна знаменитост. Тя се появи в модерния за това лято стил на ориенталски украшения, рисунки и лепенки по тялото. Тялото, обсипано в сребристо-златисти накити, е една от най-често срещаните модни тенденции на лято 2015 година.
Гери-Никол всъщност е съвсем невръстна гимназистка, но с нахакано поведение, гласови данни на истински талант и облекло, привличащо погледите успя да направи силно впячатление още по време на кастингите за изминалия сезон на музикалното предаване за таланти "Х-фактор" в ефира на Нова ТВ.
Парчето на Гери-Никол и Криско - уникалната "Ела и си вземи", набързо се изкачи по родните класации и се чува почти от всякъде - коли, заведения, песента се запомни лесно от феновете и набира скорост. 
Естествено все още Гери-Никол е твърде млада, за да знаем дали ще успее истински да се наложи на подния музикален пазар, но е явно, че има заложби. [caption id="attachment_345129" align="alignleft" width="300"]Младата музикантка Гери-Никол все повече печели фенове и се изкачва нагое в класациите Младата музикантка Гери-Никол все повече печели фенове и се изкачва нагое в класациите, заедно с дуетната си половинка Криско[/caption]
Желаем на младата дама - чаровната Гери-Никол, вдъхновения, упорит труд и много музикални успехи - тук и исзън пределите на страната ни. Очакваме следващия хит съвсем скоро, коментира и изданието "Клюки.бг".
А нейната дуетна половинка- рапърът  Криско, скоро ще можем да видим в нова светлина. Както е добре известно, той е сред новите попълнения на журито в следващия сезон на музикалното шоу "Х-фактор", което открива музикални и много талантливи хора.