Ето я истината за Пламен Димитров и Николина от Биг Брадър! (ВИДЕО)

Ето я истината за Пламен Димитров и Николина от Биг Брадър! (ВИДЕО)
3.8 (75%) 4 votes

Пламен Димитров впечатли Гала и компания с разказите за скритата си мъжественост и любовния живот

Пламен Димитров направо смая Гала и коментатори в „На кафе”, видя kliuki.bg. Раненият барман се оказа по-интересен за зрителите извън играта, отколкото в нея!

„Свободният” електрон в Биг Брадър 2015 в Къщата не посмя да провокира скандали и словесни войни, но извън нея подхрани няколко интриги. Отпадналият безславно и доста болезнено играч стана една от причините да отпадне и Николина Маркова.plamen nikolina

Последната негативна краска в телевизионния образ на блондинката беше, че е лъжкиня. Самия Ники Кънчев разказа, че в стаята на продуцентите научил от Пламен Димитров, че са били гаджета, което беше отречено категорично и от нея, и от майка й.

В „На кафе” зрителите разбраха отговора на въпроса, но преди това барманът не пропусна да хвърли няколко бомби. Първата от тях е, че докторите му разрешили да се върне в Къщата, но от продукцията не го допуснали обратно. Дали заради краткия сезон, или заради скучния му образ – така й не се разбра, но Големият брат се доказа като вездесъщ.

След това Пламен Димитров даде да се разбере, че Цецо и компания са случили на съквартирант като него. Бил потомък на джудисти – шампиони и когото пипнел – набивал. Само защото бил овладян и се контролирал не бил изхвърлен от играта като побойник! Иначе жална майка на Цветелин, Кирил и Богданов!

Пламен Димитров бил с талант на бияч, но и с нежно сърце. Последната господарка на сърцето му била много популярна дама – познавала я цялата държава, давали я по телевизията. Само че ПР-ите й я посъветвали да го крие. Това сложило безславен край на връзката им, защото той се нуждаел от сериозно отношение, без преструвки.

Гвоздеят в гостуването на Пламен Димитров обаче беше разкритието, макар и с „клизма” за отношенията му с Николина. Блондинката сподели, че двамата се познавали покрай брат й, излизали няколко пъти, но дотам. Барманът дори звъннал да се извини на брат й и да каже, че излязлото от устата на Ники Кънчев е лъжа.

Съквартирантът й в Къщата обаче беше на по-друго мнение. Не бил лъжец. Вярно, звънял, но да каже, че никога не е твърдял, че са спали заедно. Пламен Димитров обаче даде да се разбере, че двамата все пак са имали не съвсем платоничен контакт – вижте в края на ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар