Внезапно: Целият Ку-ку бенд в шок след случилото се със Слави Трифонов! (още подробности)

Внезапно: Целият Ку-ку бенд в шок след случилото се със Слави Трифонов! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Музикантите от Ку-ку бенд и целият екип на Слави Трифонов са потресени, не знаят какво да мислят!

В същински неистов шок са изпаднали музикантите от Ку-ку бенд и екипът на Слави Трифонов само ден преди грандиозния им концерт на стадион „Васил Левски“ утре. Защото с Дългия се случи нещо наистина внезапно и плашещо, това разкриха източници от телевизия Би Ти Ви.

От два дни насам Слави Трифонов полудял тотално. Изведнъж изпаднал в страшна паника за здравето, живота и сигурността си, като не искал да говори и да се вижда с никого. Шоуменът засилил тройно охраната си, а колата му не спирала дори на светофар, не смеел да се покаже, съобщи агенция ПИК.

Слави Трифонов

Слави Трифонов обхванат от внезапни панически атаки

Хората от Ку-ку бенд са страшно объркани, тъй като Слави Трифонов не искал да разговаря и с тях – сякаш изцяло се поддал на странните панически атаки, които го връхлетяли. Заради това той допълнително разпоредил да се подсили и охраната на стадиона – така, че и пиле да не може да прехвръкне около него, ако няма специално разрешение за това.

„Слави откачи, поведението му е нелогично и абсурдно, освен ако не знае нещо, за което никой друг не подозира. Колегите говорят, че изпитва див ужас от атентат срещу себе си и се държи с околните просто неадекватно. Но кой ще иска да му навреди и то точно сега – след толкова години на сцената и пред хора?!“, недоумяват източници от кухнята на медията.

Фактът, че до концерта остават броени часове, карал Ку-ку бенд и всички останали от огромния екип да подивеят от нерви, защото Слави Трифонов дори не се вяснал вчера в студиото на „Шоуто на Слави“. Той подал щафетата на Иво Сиромахов и дори не пожелал да погледне сценария за шоуто, което за него е просто недопустимо като професионалист.

Хората му се надяват, че това е само временна паническа атака и чисто суеверие, и се молят веднъж да мине концертът, та всичко да си дойде на мястото – най-вече нормалното поведение на шефа им.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Внезапно: Целият Ку-ку бенд в шок след случилото се със Слави Трифонов! (още подробности)”

  1. axinia galabowa

    сеп. 24. 2015

    дано със Слави всичко е наред…няма друг като него..

Добавете коментар