Хубавата Никол: Страх ме е! Едва сега разбрах колко ценен е животът (ужасяващи подробности)

Хубавата Никол: Страх ме е! Едва сега разбрах колко ценен е животът (ужасяващи подробности)
5 (100%) 2 votes

Хубавата синоптичка Никол от Нова телевизия е отчаяна и не сдържа сълзите си!

Най-прелестното лице на Нова телевизия – синоптичката Никол Станкулова не може да сдържа сълзите си и признава, че е ужасена. Страхът я изпълва от вече цял месец, в който красавицата трепери за живота си.

Причината е страшната заплаха, отправена й от неизвестен до момента психар. Мъжът се свързал с нея на личния й мобилен телефон и се обяснил в любов. Когато Никол отхвърлила предложенията му и то доста строго, непознатият моментално сменил тона и я заплашил с убийство, съобщава агенция ПИК.

Никол

Красивата Никол е зверски изплашена за живота си

Първоначално Никол се взела в ръце и не оставила страхът да я надвие, а просто сменила мобилния си номер. Кошмарът й обаче бил неописуем, когато само ден по-късно маниакът й позвънил отново – на новия номер.

„Страх ме е, няма защо да го крия. Не съм очаквала да ми се случи нещо толкова зловещо и едва сега наистина разбрах колко ценен е животът. Притеснявам се не само за мен, но и за родителите си, защото те се тревожат зверски. Има нощи, в които не мигвам“, не крие сълзите си хубавата и интелигентна Никол Станкулова.

Тя не спира да е в паника, макар че моментално са били взети мерки за защитата й и хубавицата вече отдавна движи с охрана, която я следва ежедневно и неотлъчно.

Гардовете на синоптичката Никол нарочно са облечени цивилно и се движат на метри от нея, за да не личи, че е охранявана и да може да заблудят маниака и да го пипнат.

До момента обаче мъжът остава пълна загадка и като че ли е фантом, който винаги успява да се скрие и остане невидим. Телефонният тормоз и заплахите за живота на Никол продължават и до днес, а тя вече може да мисли само за едно – престъпникът да бъде задържан и да живее нормално като всички останали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар