Безскрупулният Гъмов е разкрит! Преслава е само оръжие в ръцете му

Безскрупулният Гъмов е разкрит! Преслава е само оръжие в ръцете му
4.8 (95%) 4 votes

Станимир Гъмов няма никакви чувства към Преслава, но иска победата на всяка цена!

Гъмов и Преслава изглеждат близки, но актьорът има други планове

Гъмов и Преслава изглеждат близки, но актьорът има други планове

Романсът изглеждаше повече от фалшив и се оказа такъв, но само за едната страна. Докато Преслава мисли схеми как да бъде с Гъмов и как дори да му помага финансово, понеже е значително по-добре с парите от него, актьорът имал съвсем различна идея за тяхната „любов“, научи Kliuki.bg.

Всъщност Станимир Гъмов не харесвал Преси, а просто искал да обере гласовете на нейните фенове. Тъй като певицата не участва в надпреварата за зрителски вот, актьорът считал, че може да се добере до онези, които са щели да гласуват за нея. Ясно е, че това са много хора, и поради тази причина Гъмов се занимавал много сериозно с фолк дивата, правейки се на влюбен и увлечен по нея.

Кукленият актьор съзнавал, че сам трудно ще може да спечели шоуто, особено след издънките, които направи в пияно състояние. Тогава той нарече Кичка Бодурова с жестоки епитети и дори я оприличи на животно. Няма връщане назад и вече е много по-малко симпатичен на аудиторията, поради което единствения си шанс Гъмов го виждал в Преслава.

Може почти със сигурност да се каже, че актьорът сам се докара дотук. В началото на шоуто той беше симпатичен не само на зрителите, но и на всички в Къщата. После обаче се намеси алкохолът и истинското му лице започна да се разкрива.

Станимир Гъмов си остава збавен и много талантлив в професията, но като повечето творчески хора – и той се оказа с доста пороци. Ако пиенето, пушенето и ходенето по жени са класическите три порока, той ги има и трите.

Всъщност Гъмов имал жена в реалния живот, но нарочно криел това от всички, за да може да използва Преслава по пътя към победата. Засега шансът му за краен успех изглежда нищожен, но ако действително успее да спечели гласовете на Преслава, може и да спечели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Безскрупулният Гъмов е разкрит! Преслава е само оръжие в ръцете му”

 1. ваня

  Ное. 06. 2015

  Така е по сценарии

 2. гъмарче- овчарче

  Ное. 06. 2015

  Нагъл и прост, а тая пък Преслава я изкарахте света вода ненапита. Къде е този пич Бурмата, където потроши дискотеката заради Стораро младши, а тоя свако как го търпи?

 3. kapa

  Ное. 07. 2015

  Nestastnik,4e i ne iztrezniava pone za den.Nisto,4e e show…

Добавете коментар