Нечувано: Ето защо Преслава не е спала с Гъмов! (срамното разкритие шокира всички – подробности)

Нечувано: Ето защо Преслава не е спала с Гъмов! (срамното разкритие шокира всички – подробности)
5 (100%) 2 votes

Преслава и Станимир Гъмов изобщо не са консумирали симпатиите си, но причината за това е повече от потресаваща!

Нечувано разкритие втрещи всички, дори и най-големите фенове на Преслава. Защото днес стана ясна срамната истина за певицата, която противно на слуховете, че била овършала Станимир Гъмов още в гримьорната на кукления театър, изобщо не си е лягала с него.

Не това, разбира се, е срамната част от потресаващото разкритие, а споделеното от Преслава с близки приятелки и с медицинско лице от известна столична клиника. А именно – Преслава отдавна не си харесвала „наборката“ и в най-скоро време е уредила да легне под ножа, за да я стегне малко.

Преслава

Преслава не пуснала на Гъмов, защото катерицата й приличала на зелка

Оказа се, че анатомичният орган на певицата от Добрич от известно време насам се бил отпуснал страшно много и това я отчайвало всеки път, щом влезе в банята. Преслава дори избягвала да прави джиджи-биджи в кревата точно по тази причина и вече била категорична, че ще се оперира.

Певицата, по която хлътна кукловодът Станимир Гъмов, ошашавила лекаря като му заявила в типично народния си стил: „Трябва да ме оправите. Заприличала съм на същинска зелка отдолу“. Това разкриха източници, близки до Преслава пред вестник „Уикенд“.

„Преси си е такава – цапната в устата. Директно казала на доктора, че е цъфнала като зелка и ако не я оперира, ще се замонаши. Голям образ е, но пък не смятаме, че е толкова зле, та да планира цяла операция. Вярно, че става за един час, но чак толкова грижи за едната „катерица“, смеят се източниците.

А и ако погледнем реално, на Станимир Гъмов едва ли би му било проблем каква точно е „наборката“ на Преслава. Той и без това изглежда така хлътнал, че би я опукал моментално, дори и да заприлича на „фотьойла“ на Евгени Минчев – Соня Колтуклиева. Дали?!…


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар