Евгени Минчев рухна: Страшен удар от любимия човек го съсипа! (още подробности)

Евгени Минчев рухна: Страшен удар от любимия човек го съсипа! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Евгени Минчев пророни горчиви сълзи в Къщата, голямата му уста го сломи!

Устатият Евгени Минчев рухна съсипан под покрива на Биг Брадър Ол Старс. Причината за мъката му обаче се оказа неговата голяма уста – за пореден път.

Припомняме, че лордър призна в ефир за единствения мъж, пленил сърцето му – манекена Радо. Двамата бяха близки преди месеци, но впоследствие красавецът се отдръпна от Минчев заради тоталното несъгласие на майка му с тази връзка.

Евгени Минчев

Евгени Минчев копнееше да прекара Коледа с любими си, но уви…

„Трябваше да се разделим. Само с него ми е било хубаво, но такива бяха обстоятелствата. Ако бяхме останали заедно, майка му щеше да получи инсулт. Тя се противопостави директно на отношенията ни, а той нямаше друг избор. Сега обаче сме решили да отстояваме щастието си и вече нищо няма да ни спре“, заяви преди около седмица Евгени Минчев в Къщата.

А певицата Кали потвърди, че приятелят на лорда е наистина страхотен мъж – умен, сериозен и съвсем „на място“. Певицата разкри, че тя и Влади са прекарали миналата Коледа с Евгени и гаджето му като обеща да направят същото и тази година.

Очевидно обаче плановете им ще се осуетят, тъй като родителката на манекена изобщо не е променила мнението си за лорда, нито отношението си към тази връзка. След думите на Евгени Минчев слухът се разнесъл моментално и донесъл страшни проблеми на Радо. Който настоял да се свърше с Минчев по телефона в изповедалнята.

Евгени е истински влюбен в Радослав

Евгени е истински влюбен в Радослав

„Вдигна му страшен скандал, а Евгени се почувства като в небрано лозе. Радо му се скара как е могъл да разтръби пред всички неща, които отдавна вече трябваше да са забравени и ако има нещо между тях, то да си остане лично и строго секретно. Обвини го, че езикът му не знае мярка и заради това сега ще трябва да продължи да живее без него“, разкриват източници от кухнята на шоуто.

Реакцията на любимия му силно нарани Евгени Минчев, защото той осъзна, че в случая сам си е изкопал „трапа“. И че колкото и да страда, ще трябва да остане сам на най-светлия празник. Или в най-добрия случай да посрещне Рождество Христово в компанията на Кали и семейството й – но отново самотен.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар