Чудото на Кейт Уинслет: Някои отслабват с диети, а други с… разводи

Чудото на Кейт Уинслет: Някои отслабват с диети, а други с… разводи
5 (100%) 4 votes

Кейт Уинслет показва, че можеш да въртиш любов, да раждаш и пак да изглеждаш перфектно!

Кейт Уинслет става по-красива с годините

Кейт Уинслет става по-красива с годините

Светът научи за Кейт Уинслет преди 18 години с премиерата на „Титаник“, но оттогава актрисата подобрява визията си сякаш с всеки ден. Днес тя е на 40 г., родила е три деца и се е омъжвала на три пъти, но изглежда далеч по-добре от времето, когато беше само на 22 г. и стана звезда. Има ли причина и каква е тя, Кейт проговори за американски таблоид.

„Спазвала съм диети много пъти, но отслабнах най-вече от живота. Той ми поднесе доста разочарования. Когато не съм щастлива, губя всякакъв апетит. През първите си два брака определено бях нещастна. Затварях се в себе си и отбягвах хората. Децата ми само ме крепяха. Това е отговорът на въпроса как съм се стопила толкова от „Титаник“ до днес.“ – споделя Кейт Уинслет.

Първият й брак идва малко след като вече е звезда. Режисьорът Джим Трипълтън обаче успява да я задържи едва 3 години, като слуховете вещаят, че за развода им спомагат изневерите на Кейт с партньора й от „Титаник“ Лео ди Каприо. От първия си мъж актрисата в момента има 13-годишна дъшеря.

Две години по-късно тя се венчае отново, като този път избраникът е Сам Мендес. Въпреки че с него е видимо по-щастлива и има ново дете – син на име Джо, и този брак не оцелява и се стига до развод 8 години след сватбата. Говори се, че и тук актрисата е изневерявала на съпруга си, което е довело до края помежду им.

За слуха за изневярата допринася фактът, че още на следващата година Кейт Уинслет пак минава под венчилото и се счита, че именно новият младоженец е този, който я е разделил със Сам. С Ник Рокенрол обаче Кейт е и до днес – 3 години по-късно, като и от него има дете, припомня Kliuki.bg.

„Вкъщи се шегувам с мъжа си, че ако разводите ми помагат да отслабвам, пак ще трябва да се развеждам.“ – казва с усмивка красивата Кейт Уинслет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар