Лили и Васко Кеца бедни като църковни мишки! (Още за резила)

Лили и Васко Кеца бедни като църковни мишки! (Още за резила)
4.8 (95%) 4 votes

Лили Иванова е на ръба на оцеляването

Лили Иванова едва крета с три и половина бона на месец. Певицата е спечелила смешните сто и пет хиляди лева за последните две години. Поне това показва данъчната й декларация. Примата на родната естрада, си е докарала за миналата година, скромните четиридесет и три бона. Експерти силно се съмняват, че поп певицата има толкова малко в банковите сметки, при положение, че имаше турнета в Канада и САЩ, и няколко мега концерти у нас. Известно е и, че хонорарите, под които се разписва певицата ,изобщо не са скромни. Никой не брои и частните партита, където мутри дават луди пари, за да може изпълнителката на „Дива луна” само да се мерне на техните събирания.

Според близки до арт средите, Лили Иванова взима по девет-десет бона на подобни изяви. А и как иначе ще тъне в подобен лукс, с личен шофьор, слугини и живот на широка нога. Това, че месечният й доход е само 3500 лева на месец е смешно, та това й са джобните, коментират инспектори, пише Ретро. Също като Лили Иванова и най-обичаният певец Васко Кеца, за предходната година, е спечелил едва 165 000 лева, което го прави малко по-богат от нея.
Той се осигурява върху 550 лева и хазната е прибрала от него данък в размер на 33 000 лева.

Васил Найденов явно си е взел поука от предишната данъчна ревизия, щом все пак има документи. До сега изпълнителят на „По първи петли” нито е подавал данъчна декларация, нито е отчитал лев приходи.До преди пет години, когато проверка на НАП го разнищи, той изпадна в амнезия какви му са приходите и кой му плаща хонорари.

Макар че се опита да мине с номера, че го интересува само музиката, а не бумагите, Кеца все пак не успя да се изкара беден. От ревизията стана ясно, че живее на широка нога, има три имота, често пътува зад граница. Оттогава вече стриктно следи отново да не попадне в капана на проверяващите, за да не плаща солени глоби.

Лили Иванова и Васко Кеца, бедни като мишки

Лили Иванова и Васко Кеца, бедни като мишки

Криско е „беден като църковна мишка”, също като Лили Иванова и Васил Найденов. Поне така се преструва пред данъчните инспектори, които и тази година ще го проверяват.

Както винаги и сега скандалният рапър се опитва да си скрие доходите. Той взима по три и половина, четири хиляди на участие, продава албуми и клипове на новите си протежета, но тези пари не декларира никъде. Криско свикнал да взима пари, без да се подписва, затова и тази година от НАП имат намерение да го оставят да се измъкне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар