Истинският баща на децата на Майкъл Джексън – СНИМКИ!

Истинският баща на децата на Майкъл Джексън – СНИМКИ!
4.4 (88%) 5 votes

Майкъл Джексън няма биологични деца, гласи последната мълва!

Майкъл Джексън плати на този човек за деца

Майкъл Джексън плати на този човек за деца

Арнолд Клайн се казва бащата на Принс и Парис Джексън. В САЩ са намерени писма между него и майката Деби Роу, които клонят именно към тази версия. Приживе дерматологът на няколко пъти намекваше именно това, но тогава не всички му повярваха, припомня Kliuki.bg.

Те тримата участваха в пъклен план

Те тримата участваха в пъклен план

Слуховете за липса на биологична връзка между Майкъл Джексън и децата му датират от самото им раждане в края на миналия век. И двете са с бял цвят на кожата, което изглежда почти невъзможно, предвид гените на Джако като чернокож.

Според повече информации, певецът е платил на лекаря си и неговата асистентка да му направят деца. След това те са се отказали от двете си отрочета и са ги оставили изцяло под грижите на Майкъл Джексън и екипа му.

Арнолд Клайн и Майкъл Джексън в началото на славата

Арнолд Клайн и Майкъл Джексън в началото на славата

Интересното е, че сякаш нито Клайн, нито Деби са имали нещо против да изоставят децата си. Двамата продължиха да бъдат част от живота на Джако до самия му край. Арнолд се грижеше за кожата на Краля на попа, която през годините пострада много, особено след операцията за смяна на цвета ѝ.

Арнолд Клайн си отиде от света преди почти 4 месеца. Той живя 70 г., но не разкри напълно истината по зачеването на децата на Джако. Все пак обаче намеците му наклониха везните именно натам.

В същото време се говори, че проблемите на почти 18-годишната Парис Джексън са именно заради това, че е научила кой е истинският ѝ баща. Когато Майкъл почина, тя беше едва 11-годишна, но с течение на годините до нея достигнала истината, която я сразила. Припомняме, че девойката има зависимост към наркотиците и алкохола и дори опита да се самоубие преди 3 години.

Майката Деби Роу пък все още не била никак привързана към децата си. Макар да се виждала от време на време с тях, у нея нямало и грам майчина любов, понеже в нейните очи тези деца завинаги си оставали просто добра сделка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар