Това е момичето, което Илиана Раева разби! (УБИЙСТВЕНИ СНИМКИ)

Това е момичето, което Илиана Раева разби! (УБИЙСТВЕНИ СНИМКИ)
3.5 (70%) 6 votes

Илиана Раева провали кариерата на една от най-обещаващите ни гимнастички, подписвайки „смъртната ѝ присъда“ в националния отбор!

Вече близо две седмици се разразява огромен скандал около родната ни художествена гимнастика и в основата е Мария Матева. Момичето, което освен с красотата си, се отличи и с огромен талант, трябваше да преглътне първата си горчилка, поднесена от живота, или по-скоро от Илиана Раева. Хубавицата беше изключена от националния ни тим, а последният подпис за това решение беше сложен именно от жената на Наско Сираков, която е президент на федерацията, припомня Kliuki.bg.

Мария Матева обаче все още оспорва с всички сили крайното становище на ръководството, смятайки че има задкулисни игри, на които тя е станала жертва. Официално бургаската гимнастичка бе освободена поради заболяването си сколиоза, което е изкривяване на гръбначния стълб, но Мария твърди, че много от колежките ѝ имат подобни проблеми, а само тя е била изключена от отбора.

Решението изглежда скандално и от факта, че диагнозата на Мария Матева е отпреди 8 години, а за цялото това време никой не я спря да практикува художествена гимнастика и дори се превърна в националка на България. Изведнъж сколиозата бе изкарана като фатална за кариерата ѝ, което буди доста въпросителни.

Всъщност девойката наистина има немалко проблеми от здравен характер, въпреки че е само на 21 г. През миналата година тя е била подложена на операция срещу рак на маточната шийка, но се е възстановила бързо след това, а и тази операция не е подложена на коментар от федерацията.

В момента Мария Матева се чувствала като разбита, защото е имала една много голяма мечта, а тя е изчезнала изведнъж. Момичето е хранело големи надежди да участва на олимпийските игри това лято, което е връх в кариерата на всяка една гимнастичка. Уви, това няма да стане факт.

Все пак любовта на Мария към художествената гимнастика е жива и винаги ще бъде жива. Тя продължава да се състезава за своя клуб „Олимпия 74“. След като бе отстранена от националния ни отбор, Матева вече се замисляла дали да не се заеме с треньорска дейност или някаква административна такава, свързана с този спорт. Илиана Раева обаче до момента изобщо не ѝ е предложила пост във федерацията, което дота разочаровало и натъжавало девойката.

Вижте някои снимки на Мария Матева, в които се разбира колко голяма красавица е тя!

Мария Матева постигна тази фигура благодарение на художествената гимнастика!

Мария Матева постигна тази фигура благодарение на художествената гимнастика!

Момичето, чиито мечти бяха отнети!

Момичето, чиито мечти бяха отнети!

Красавицата с един от медалите си!

Красавицата с един от медалите си!

Мария Матева е сърдита на Илиана Раева и треньорката Ефросина Ангелова!

Мария Матева е сърдита на Илиана Раева и треньорката Ефросина Ангелова!

Тежки дни застигнаха тази лъчезарна девойка!

Тежки дни застигнаха тази лъчезарна девойка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Това е момичето, което Илиана Раева разби! (УБИЙСТВЕНИ СНИМКИ)”

  1. Lora

    февр. 16. 2016

    Tochno taka, ne padai duhom momiche, hich da ne ti puka ot onazi durta razporetina ! Ti si mlada , zivota e pred Ted !

Добавете коментар