Пълен обрат: Тази истина за Слави Трифонов шокира всички! (неочаквано разкритие)

Пълен обрат: Тази истина за Слави Трифонов шокира всички! (неочаквано разкритие)
4.6 (92.5%) 8 votes

Слави Трифонов се оказа доста различен, отколкото повечето хора предполагаха!

Слави Трифонов присъства почти ката ден на страниците на таблоидите и жълтите медии, а образът му често пъти е повече от ужасяващ. От години се говори за злия нрав на шоумена, който мачкал наред всичко по пътя си.

Е, да, ама май не! Защото се оказа, че Дългия е един от малкото читави работодатели у нас, а служителите му са повече от доволни. И тук не става дума за екипа на „Шоуто на Слави“ или за музикантите от Ку-ку бенд, а за най-обикновените момчета, играещи ролята на охрана на шоумена.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се оказа не чудовището, а перфектният работодател

Да, Слави Трифонов подбирал гардовете си адски прецизно като ги пускал през възможно най-ситната цедка. Повечето от хората му били отдавна проверени, а новите трябвало да имат напълно чисто досие и перфектни препоръки поне от двама независими работодатели.

След като веднъж си бил приет за охрана при Слави Трифонов обаче, условията ти на работа са „пей сърце“. Заплатата, която Дългия плащал на всеки един от пазителите си, възлиза на рекордните за страната ни 4000 лева на месец.

Отделно от това, момчетата минавали два пъти в годината на пълни медицински прегледи, платени от шоумена, използвали безплатно и ежедневно услугите на най-добрите фитнес зали и в договора им фигурирала безплатна храна по време на работа.

„Какво повече може да иска един служител от шефа си?! Да, Слави Трифонов е безкомпромисен и единственото, което изисква, е служителите му да си държат устата затворена. Не допуска и не прощава изтекла информация, особено към медиите. Но начинът, по който самият той си изпълнява задълженията като работодател, е достоен за уважение“, коментират работещи при шоумена.

И за доказателство посочват многобройните кадри на Слави Трифонов, които са зад гърба му от години и ако питаш тях, биха се и пенсионирали при него. „Това нещо за Слави никой не го знаеше. Защото е по-лесно да се плюе и завижда, отколкото да взимаш пример от такива хора като него. Ако в България бяха повече, държавата ни отдавна да не е на тоя хал“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар