Падна ниско: Схемата на Валери Божинов вбеси и гаджетата му! (Алисия в истерия)

Падна ниско: Схемата на Валери Божинов вбеси и гаджетата му! (Алисия в истерия)
5 (100%) 4 votes

Валери Божинов е за ожалване

Валери Божинов фалира, все по-упорито се носи из светските среди. Футболистът от сръбския тим „Партизан” бил на ръба на финансовия колапс, упорито говорят из хайлайфа.

Преследвачът на малките котета дори продал любимия си „Мерцедес”, с който бръмчеше след тренировките и бе магнит за златотърсачките. Возилото било уникално и миналата година той го взел на лизинг. Сега не в движение, защото е в известна автокъща в столицата и вече е обявено за продан. Според близки до футболиста това бил начин тарикатът да не плаща застраховка.

Валери Божинов останал без пукната пара и дори разпродавал активите си, се носи от уста на уста. Това била причината да не плаща и цяла година издръжка на сина си Валерко. Едва преди дни той дал две хиляди евро на Алисия, след като певицата доста настойчиво го крънкала за някой лев за сина им. Затова често изпадала в истерия, пише Уикенд.

Същото положение било и при дъщеря му Никол. Той изпаднал до просешка тояга и затова вече трети месец не давал пари за малката си принцеса. Напразно водещата на „Папараци” Николета Лозанова чакала сам да се сети да остави пари. Тя не само трябвало да погасява скъпата детска градина, но и да осигурява сама средства за храна и дрехи на дъщеря си. Валери Божинов обаче продължавал да нехае и това още повече влошило отношенията им, които и без това не са розови. Съпрузите нямат официален развод, но изцепките на футболиста и неговото безхаберие едва ли ще го вкарат отново в леглото на плеймейтката.

Запознати с нрава на Божинката са убедени, че фалита му е само номер, за да си скрие доходите. Той научил трикове от съотборниците си, докато ритал в Италия. Те криели спечеленото, за да не плащат данъци и нашенеца добре си научил урока.

Зад себе си имал кохорта от счетоводители, които го съветвали как най-изгодно да инвестира парите си, затова безпаричието му било фалшиво.

Тънките сметки на Валери Божинов разочароваха и гаджетата му

Тънките сметки на Валери Божинов разочароваха и гаджетата му

Валери Божинов се правел на беден и по още една причина. Той не искал да дели спечеленото по време на брака си с Николета Лозанова, когато двамата се разделят, подозират схемата му близки до обкръжението. Номерата му отвратили и тези, които доскоро мачкали чаршафите с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар