Цялата истина за детето – феномен на „България търси талант“! (ВИДЕО)

Цялата истина за детето – феномен на „България търси талант“! (ВИДЕО)
3.6 (71.11%) 9 votes

„България търси талант 2016“ най-после има повод за гордост, защото вече зрителите наблюдават истинско дете – феномен! Елица Камбурова очарова всички!

Елица Камбурова е детето - феномен, завладяло "България търси талант"

Елица Камбурова е детето – феномен, завладяло „България търси талант“

След като преди 2 години Крисия Тодорова получи прозвището детето – чудо, сега в едно друго шоу се появи и дете – феномен. Това е малката Елица Камбурова, но при нея е още по-шокиращ огромният ѝ талант, защото става въпрос за дете едва на 6 г.

„Не мога да повярвам, още е твърде рано да имаш вибрато, още е твърде рано да имаш толкова зрял глас… Страхотна си, невероятна!“ – възкликна Михаела Филева.

Истината обаче е, че Елица не започва своя път към славата от „България търси талант„. В родния си град Русе тя е истински хит и за това са категорични всички жители на града. Ели пее в детска вокална група, наречена „Слънце“. Там тя е солистката и многократно е печелила награди. Момиченцето е известно и на национално ниво. През миналата година печели Гран при на конкурса „Звезден сблъсък“, узна Kliuki.bg.

Родителите на Елица Камбурова забелязват, че детето им не е като обикновените, а има невероятен талант, още когато тя е на 3 г. Чест им прави, че веднага дават път на този неин талант и я записват на уроци при музикалния педагог Наталия Костантинова, която оформя гласа на детето от техническа гледна точка.

В „България търси талант“ Елица Камбурова се представи с „Камино“, но всъщност тя умее да пее също толкова страхотно „Моя страна, моя България“. Интересното е, че 6-годишното момиченце сякаш има влечение към много сериозни и тежки песни, които дори утвърдени изпълнители избягват да пеят.

Разбира се, излишно е да се казва, че Ели вече е от фаворитите да спечели „България търси талант“. И журито, и публиката, а и зрителите пред екрана много я харесаха.

Оставяме ви да се насладите на детето – феномен на България!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цялата истина за детето – феномен на „България търси талант“! (ВИДЕО)”

 1. Жу Масал

  апр. 13. 2016

  ВЪЗХИТИТЕЛНА, ОЧАРОВАТЕЛНА, НЕЧОВЕШКИ ГЛАВОЗАМАЙВАЩА, ГЛАСОВИТА!!! ТОВА Е ЕЛИЦА КАМБУРОВА!
  „……………………………
  какви е деца раждала,
  раждала, ражда и сега
  българска майка юнашка;“
  (Христо Ботев
  Хайдути)

 2. ЛаРа

  окт. 10. 2018

  БРАВО, БРАВО, БРАВО ! Елица, ти си едно чудо на природата. С такива като теб всеки българин би се гордял, в която и част на света да се намира !

Добавете коментар