Егото на Ненчо Балабанов се срина: Йоанна Драгнева скъса с него по жестока причина! (разказа му играта)

Егото на Ненчо Балабанов се срина: Йоанна Драгнева скъса с него по жестока причина! (разказа му играта)
5 (100%) 1 vote

Йоанна Драгнева вече отказа да го играе послушната женица, която ще търпи своеволията на Ненчо Балабанов!

Ненчо Балабанов започна да вижда и обратната страна на медала, при това по-бързо от очакваното. След скоростната слава, която го застигна миналата година и отвори вратите му към различни предавания, реклами, клипчета и женска истерия, днес егото му е сринато със земята.

При това не от друг, а от любимата му жена Йоанна Драгнева. Русокосата красавица изтърпя много през тези месеци с Ненчо Балабанов, в които той си позволяваше да я загърбва, да й изневерява и какво ли още не.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов видя и обратната страна на медала, самочувствието му рухна

Този път обаче Йоанна сама тегли чертата и срина Ненчо по доста жесток начин, разкриха близки до обкръжението им източници. Основната причина за скандалите им било настъпилото безпаричие при актьора. Да, Балабанов не може да се оплаче от липса на средства, но след като „Господари на ефира“ спря кранчето, доходите му драстично намалели.

А Йоанна Драгнева била от жените, свикнали да водят луксозен и разкошен начин на живот. Тя можела да си позволи без проблем скъпи почивки, вечери в елитни ресторанти и какво ли още не. Докато Ненчо Балабанов от известно време насам гледал да пести и да къта пари за още по-мизерни дни.

„За Йоанна никога не е било проблем да плаща и за Ненчо. Тя е щедър човек и иска да живеят заедно и добре, дори това да означава, че временно тя ще поеме по-голямата част от разходите. Ненчо обаче не го разбра и продължи да се прави на мъж. Обвиняваше я, че наранява достойнството му и какво ли още не. Скандалите зачестиха и накрая тя тегли чертата – показа му пътя и заяви, че оттук нататък ще си живее с комплексите и маниите за мъжкарство“, разказват близки до Ненчо Балабанов.

В момента актьорът бил изпаднал в черна дупка, тъй като Йоанна Драгнева отказала да присъства и на рождения му ден, който ще бъде в края на тази седмица.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Егото на Ненчо Балабанов се срина: Йоанна Драгнева скъса с него по жестока причина! (разказа му играта)”

  1. ЕРИ

    апр. 14. 2016

    ЙОАНА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИКА, ЗАЩОТО СИ Е ИСТИНСКА СТАРА МОМА И ФУКНЯ

Добавете коментар