Николета ужасена: Азис й нанесе страшен удар! (отмъщението му е кошмарно – още подробности)

Николета ужасена: Азис й нанесе страшен удар! (отмъщението му е кошмарно – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Николета Лозанова получи ответния удар от Азис, който я ужаси!

Азис и Николета Лозанова някога бяха по-близки и от родни брат и сестра. Двамата едва ли не живееха заедно, носеха дрехите си, а Азис се беше превърнал във втора майка за малката Никол. Както казахме обаче, всичко това беше преди.

Днес нещата стоят по съвсем друг начин, а Костинбродския славей нанесе жесток удар на някогашната си дружка. Припомняме, че Николета Лозанова беше тази, която показа Азис в истинската му светлина и доказа, че без фотошопа, певецът си е един обикновен, застаряващ и дебеличък чичко.

Николета

Азис въртял магии на Николета – богат мъж да не види, само с бачкатори да ходи

Тази обида певецът не можа да преглътне и ето, че направи напростимото към водещата на „Папараци“ – поръча й магия лично при своята баба Станка, която е прочута с вещерските си умения. Магията на Николета не била от черните, вещаещи болест или гибел, но щяла да й донесе бедност и нещастие в любовта.

„Бял ден да не види и никога вече да не си намери богат или известен мъж. Само с бачкатори да ходи и да я мачкат по хоремаците. А почивка да не види по-далеч от България. Да се научи и да разбере какво е да си низвергнат и натикан в ъгъла“, тази благинки пожелавал певецът на своята бивша сакън дружка Николета.

Според думите на източниците, баба Станка въртяла тези заклинания чрез конци, косми и свещ, а пожеланията й се сбъдвали в повече от деветдесет процента от случаите. Самият Азис с лекота можел да предостави всички нужни вещи за магията на Николета, тъй като още пазел нейни подарени дрехи и дори кичури от косата й.

„Разбира се, че всяка жена би се ужасила като разбере подобно нещо. Дори и Николета да не вярва в подобни бабини деветини, страшно грозно и зловещо е да научиш, че някой изобщо си ги е помислил и ги е допуснал като възможност. Само че всички знаят, че който прави подобни неща, сам ги предизвиква върху себе си“, категорични са запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета ужасена: Азис й нанесе страшен удар! (отмъщението му е кошмарно – още подробности)”

  1. Кристина

    май 01. 2016

    Каквато и мръсотия да ти направят. Как ще поръчаш.магия. и то на близък човек.

Добавете коментар