Година след раздялата със Слави: Истината за Мартина Огнянова лъсна на показ! (ето каква тайна е крила)

Година след раздялата със Слави: Истината за Мартина Огнянова лъсна на показ! (ето каква тайна е крила)
4.1 (82.86%) 7 votes

Мартина Огнянова се раздели със Слави Трифонов преди около година, а истината за нея лъсна едва сега!

Слави Трифонов и Мартина Огнянова бяха заедно повече от четири години като през цялото това време се очакваше да се съберат като истинско семейство, че и деца да си народят.

Вместо това обаче, двамата се разделиха след скандалната изневяра на танцьорката с боксьора Коко Колев, на когото тя дори роди наследник. Едва днес, след толкова време, стана ясно каква тайна е пазела години наред Мартина на Слави Трифонов и откъде, аджеба, са дошли парите на семейството й, с които така щедро се е хвалила.

Слави Трифонов

Ето каква тайна е крила Мартина на Слави Трифонов

Оказа се, че бившата любима на Слави Трифонов не дължи финансите и имотите си на стара аристократична фамилия, а на богатата си баба Ана Мишева. Възрастната дама се сдобила с богатството си съвсем случайно, след като ударила… печалбата от тотото. Това разкриха близки до балерината източници.

Да, Ана Мишева ударила джакпота през 90-те години, който възлизал на над три милиона лева. Бабата обаче не успяла да прибере всичките пари, тъй като спечелилите били общо трима и се задоволила с печалбата от един милион лева.

„Това е истината, но Мартина я криеше от всички. Не знаем дали дори на Слави Трифонов е споделила, защото пазеше баба си. Жената е стара и винаги се е страхувала, че ако даде публичност на късмета си, все ще се намерят гавази, които да я заплашват и да се опитат да я оберат. Затова пуснаха слуха, че били стара реститутска фамилия, в което няма нищо вярно“, разказват запознати.

Според имотния регистър, бабата на бившата на Слави Трифонов има наследствен имот единствено в родното си градче Левски. Всичко останало, включително апартамента на внучка й, е закупено само и единствено благодарение на печалбата от тотото.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар